Diskuse s wikipedistou:Stoklasova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vidím, že Rákosníček už je přepsaný. Takže dodávám trochu vlídnější šablonu než minule. Dík za další hesla. Jen se zkuste prosím podívat výše uvedených návodů a už hotových biografií na formát, kterým se tu biografie píší. To se ale časem naučíte, každý jsme tu začínali s chybami. Nezapomeňte prosím také vyplňovat pole shrnutí editace - pomůžete tím ostatním editorům v orientaci. Takže vítejte. --Postrach 12:29, 28. 7. 2006 (UTC)

Děkujeme Vám za první informace v článku Albeř. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Především to znamená, kde se zámek nachází (okres nebo obec) a další údaje, pak můžete odstranit šablonu, někdo další nebo i Vy dále téma rozvine pomocí informací z webu a podobně.--Horst 11:15, 11. 4. 2007 (UTC)

Dovolil jsem si ten clanek formulovat tak, ze je spis o obci nez o zamecku. Jel jsem tamtudy nekolikrat, ale zamecku jsem si nejak nevsimnul. Navic mi ten text o zamecku silne pripomina tuhle stranku, coz by si nejaky spravce s uchylkou na autorska prava mohl vysvetlit vselijak. --Jx 11:44, 11. 4. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Maříž, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Postrach 12:00, 11. 4. 2007 (UTC)