Diskuse s wikipedistou:Stanek61

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Bohemianroots 6. 2. 2010, 20:30 (UTC)

Asi jste fanda ELO, protože jste se pustil do vytváření článků o jejich albech. Jako déle fungující přispěvatel si Vás dovoluji upozornit, že články založené takovým způsobem jsou nevyhovující, protože neuvádějí žádné zdoje, jsou psány neencyklopedickým stylem a hrozí jim proto že budou smazány. Doporučil bych proto, podívat se na podobné články třeba na en wiki a článek převzít a přeložit. Pokud budete mít zájem, pomohu Vám. Zaměřte se na jedno album a dokud článek nebude hotov do přijatelné podoby, pracujte na něm. Aby Vám na něm nikdo nefušoval, vkládá se na začátek článku šablona Pracuje se (je dole pod editačním oknem) a tím je zaručeno, že po dobu cca 2 dnů na něj nikdo nesáhne a můžete nerušeně pracovat. Bohemianroots 6. 2. 2010, 20:30 (UTC)

Time (Electric Light Orchestra album)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Time (Electric Light Orchestra album). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Totéž se týká článků Zoom (album), Discovery (Electric Light Orchestra album) a The Electric Light Orchestra (album). --Harold 7. 2. 2010, 12:42 (UTC)