Diskuse s wikipedistou:Sesivany

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš pěkný článek Silový trojboj, opravdu se Vám povedl. Dovolil jsem si jej však trochu upravit podle zvyklostí wikipedie. Především jsem opravil nadpisy jednotlivých disciplín, doplnil jsem odkazy, zařadil článek do kategorie Sport a doplnil odkazy na cizojazyčné verze článků. Věřím, že tohle nebyl Váš poslední příspěvek do wikipedie, a doufám, že se Vám tady bude líbit. Pokud budete mít jakýkoliv problém, můžete poprosit o pomoc na stránce Wikipedie:Potřebuji pomoc. Každopádně se nebojte editovat, kdyby se Vám něco nepovedlo, někdo z ostatních wikipedistů to opraví. --Petr.adamek 22:24, 30. 9. 2005 (UTC)

Problematický obrázek[editovat zdroj]

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Soubor:220px-Kings sel.jpeg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 18:50, 8. 4. 2007 (UTC)

Navíc nemůžete dílo chráněné autorským právem označit licencí GFDL. Porušujete tím autorská práva. --Tlusťa 18:50, 8. 4. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Silový trojboj, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Vrbova 19:46, 21. 9. 2007 (UTC)

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkujeme za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc!--StaraBlazkova 10:55, 28. 9. 2007 (UTC)

Obrázek bez licence[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. — Timichal 18:32, 29. 9. 2007 (UTC)