Diskuse s wikipedistou:Regis

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Vážený příteli, vidím že Vás zde ve WIkipedii ještě nikdo nepřivítal, i když jste zde již udělal více editací; rád bych to tedy učinil dodatečně. Doufám, že dle Vašich možností budete i dál přispívat vlastními články a nebo také rozšiřováním jiných. Že zde existují různé články jako Nápověda nebo Průvodce Wikipedií Vám jistě nemusím říkat, stejně jako i stránka Wikipedie:Potřebuji pomoc, kam se můžete v případě potřeby obrátit.
Dnes bych se ještě rád vrátil k jednomu článku od Vás, kterého jsem si náhodou všiml, a sice Severoslovanské jazyky. Považoval bych za nutné doplnit v článku informace o tom, kdo si tyto jazyky vymyslel, popřípadě kdy, má-li tato fikce dnes ještě nějakou roli atp., prostě informace, které neznalec potřebuje, aby si tento pojem mohl zařadit. Předem děkuji, zdar v další práci, -jkb- 08:57, 1. 11. 2005 (UTC)

Zdravím kolego. Podle WP:Podpis bych Vás chtěl poprosit, abyste si změnil podpis tak, aby bylo jasné Vaše uživatelské jméno (tedy Regis). Pokud se takto nechce prezentovat, můžete požádat o přejmenování účtu na stránce WP:Změna uživatelského jména. Díky za pochopení. --Harold 10. 11. 2010, 20:26 (UTC)

díky za upozornění, již jsem tak učinil Regis 10. 11. 2010, 20:34 (UTC)

-áza, -asa[editovat zdroj]

Dobrý den, kdysi jsme o české terminologii v biochemii diskutovali na stránce o APC, nemáte chuť vyjádřit svůj názor na Diskuse k Wikipedii:Pravopis#Návrh reformulace 4. bodu? Je to trochu nepřehledné :) --Vojtech.dostal 2. 2. 2011, 12:59 (UTC)

Pěkný den, toto bude zřejmě méně výbušné téma než koncovky enzymů, nicméně bych rád znal Váš odborný názor - je sloučení vhodné? Mě přijde, že málokdo řadí transkripci do proteosyntézy. Například Vodrážkova Biochemie to uvádí víceméně jako synonyma proteosyntéza = translace. --Vojtech.dostal 12. 2. 2011, 07:59 (UTC)

Ill Bethisad[editovat zdroj]

Zdravím. Mohu se zeptat, jak se přišlo na název "bémácký, bémáci, bémáčtina"? Já ty poloněmce pojmenoval jako bohémy, zdálo se mi to nejpodobnější a nikde na netu jsem nenašel české stránky o Ill Bethisadu. Fraxinus (diskuse) 16. 4. 2012, 21:32 (UTC)

Díky za odpověď. O tom, jak to bylo původně s "bémáky" jsem neměl ani potuchy. Bohémové proto bylo jediné, co mě napadlo, i když jsem věděl, že to svede k tomu, cos pak potvrdil. :) Zajímalo by mě ještě toto, protože přepokládám, že budeš informovaný....stará se o Ill Bethisad v dnešní době vůbec ještě někdo? V mnoha případech jsem narážel na neaktualizované a nedodělané stránky a mnoho autorů si je nechalo zničit, když zanikly geocities, a nikam to nepřesunuli. Myslím, že je to škoda.--Fraxinus (diskuse) 22. 4. 2012, 20:28 (UTC)
To se dalo čekat. Zas na druhou stranu si neumím představit, kolik konstrukce jazyka sebere času, zdá se že dost...--Fraxinus (diskuse) 22. 4. 2012, 20:48 (UTC)

Únorový wikisraz[editovat zdroj]

--Bazi (diskuse) 5. 2. 2014, 18:28 (UTC)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět