Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Ramon de Lilibka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, článek Systematika rodu Mammillaria jsem smazal, pokud chcete rozdělovat články, postupujte prosím podle WP:Slučování. Díky za pochopení, Podzemnik 7. 9. 2009, 17:03 (UTC)

  • Dobrý den, tento článek jsem založil, protože u původního článku již bylo konstatováno, že je dlouhý. Dále původní článek měl více všeobecnou úroveň, zatímco článek nově založený měl úroveň již pro specialisty. Tím jsem chtěl jednak dosáhnout přijatelné délky původního článku a za druhé srovnatelné celkové úrovně článku. Postupoval jsem myslím v souladu s [[1]]. Ovšem délka článku a členění bude vždy věcí názoru. 7.9. 2009
Zdravím, při zakládání takového článku je třeba hlavně uvést, odkud jste text vzal a dát do shrnutí přímo odkaz. To konstatování, že je článek dlouhý, je zastaralé, doporučuju si ho nevšímat. Pokud takhle vydělujete text z hlavního článku do nového, je třeba v hlavním článku ponechat výtah textu, který vydělujete. Mějte se, --Podzemnik 8. 9. 2009, 06:13 (UTC)
Ve Vaší editaci u Mammillaria, která byla revertována, byla informace, že starší české jméno pro tyto rostliny je cecůň. Informaci jsem použil, s tím, že není zdroj, který by ji potvrdil. Zkusím se ještě podívat v knížkách, na netu není nic. Pokud informaci můžete ozdrojovat učiňte tak. Pokud ne, časem ji vymažu. Což by bylo škoda, pokud by ji ozdrojovat šlo. Ostatní Vámi uvedené informace lze nalézt v textu. Velice děkuji, že přispíváte do wikipedie, pomáháte ostatním k získávání vědomostí (a sobě k osobnímu rozvoji). Vím, že pracovat s wikipedií není jednoduché, chce to trochu trpělivosti a naučit se jak. Přeji Vám hezký den.--I.Sáček, senior 3. 10. 2009, 11:12 (UTC)

Informace k mamiláriím[editovat zdroj]

Ahoj, já si také myslím, že by jsme tam mohli ty tvoje informace nějak zapracovat, ale bude to chtít někdy podložit literaturou. Už jsem ostatně začal.--Juan de Vojníkov 5. 10. 2009, 19:15 (UTC)