Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Radim.vesely

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku IKA DATA. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Kacir 4. 1. 2012, 13:54 (UTC)

Termovizní měření[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Termovizní měření, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.buildog.cz/termovizni_mereni_a_diagnostika_budov_r_005215

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mario7 (diskuse) 19. 12. 2013, 06:44 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Termovizní měření, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.technickenormy.cz/csn-en-13187-tepelne-chovani-budov-kvalitativni-urceni-tepelnych-nepravidelnosti-v-plastich-budov-infracervena-metoda

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mario7 (diskuse) 19. 12. 2013, 06:44 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Termovizní měření. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 19. 12. 2013, 06:44 (UTC)


Autorství[editovat zdroj]

Jsem spoluvlastníkem společnosti a taktéž jsem autorem článku jak na webu tak zde. Jak to mám dokázat? Mám článek o termovizním měření ještě více rozšířit? například o nějaké termosnímky? Toto téma zde na wiki zcela chybí, téměř každý zde má nějaké externí odkazy. Např. SKANSKA, Facility management taktéž odkazuje na komerční profesní asociaci IFMA. Tak nějak nechápu o co jde. Díky za vysvětlení

Můžete svůj text na webových stránkách uvolnit pro použití na Wikipedii, a to prostřednictvím prohlášení odeslaného do systému OTRS, viz WP:OTRS. Co se týče externích odkazů v spomínaných článcích, nedokážu posoudit, zda jsou nevhodné podle WP:EO, pokud ano, neváhejte je odstranit. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 19. 12. 2013, 18:36 (UTC)
Děkuji, stalo se. e-mail jsem odeslal v požadovaném tvaru. 20. 12. 2013, 10:19 (UTC)