Diskuse s wikipedistou:RC~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--bab_dz 15. 11. 2008, 12:08 (UTC)

Odstraňování obsahu, vyplňování shrnutí a syntaxe soupisek[editovat zdroj]

  1. Neodstraňujte, prosím, užitečný obsah z článků na Wikipedii, jako se to stalo v článcích Carlo Cudicini a Florent Malouda. Pokud snad bylo důvodem odstranění to, že tam byly neaktuální nebo nepřesné údaje (nemám čas to teď posuzovat), je vhodné tyto aktualizovat nebo opravit, ale nikoli odstranit text bez náhrady. Pokud smazání nebylo vysvětleno ve shrnutí (vizte další bod) ani na diskusní stránce, je taková editace obvykle považována za vandalismus.
  2. Vyplňujte, prosím, shrnutí editace, a to i při zdánlivě nevýznamných editacích. Je to důležité pro ostatní wikipedisty, kteří hlídají poslední změny nebo někdy později potřebují něco najít v historii článku.
  3. Díky za aktualizaci soupisek Aston Villy a Arsenalu. Jen příště, prosím, používejte tlačítko ukázat náhled a před uložením editace se přesvědčte, že vše vypadá tak, jak má. Vzhledem k tomu, že jste na Wikipedii nový, je logické, že zatím neznáte některé libůstky wikisyntaxe, jako je například používání šablon, vkládání tabulek apod. V takovém případě lze použít osvědčenou metodu: podívat se, jak je to uděláno v jiném článku.

Děkuji za pochopení. --Milda 16. 11. 2008, 11:43 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Steve Bruce. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Jagro 23. 11. 2008, 12:46 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:46 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:13 (CEST)