Diskuse s wikipedistou:Paxt

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 29. 5. 2011, 09:50 (UTC)

Díky, pěkný den i Vám! --Paxt 29. 5. 2011, 12:30 (UTC)

Přivítání[editovat zdroj]

Dobrý večer. To já děkuji za překlad. Poupravil jsem i Vaše ostatní články. Zajímáte se nějak konkrétně o Izrael? Pomoc při překladech by se jedině hodila :) Přeji pěkný začátek nového týdne --Faigl.ladislav slovačiny 5. 6. 2011, 22:04 (UTC)

Ano, Izrael je moje láska, byl jsem tam čtyřikrát a stále tam udržuji kontakty. Překládám Gerloffovy články do Neviditelného psa. Měl byste nějaké návrhy, co by bylo vhodné přeložit pro wiki? V referencích zatím ještě trochu tápu, ale snad se to časem naučím :-) --Paxt 6. 6. 2011, 12:45 (UTC)
To rád slyším :-) Nevím, zda-li jste již narazil na portál o Izraeli, který na wiki spravuji. V jeho spodní části je takový seznam článků k založení či vylepšení. Vzhledem k překladu článku o jeruzalémské čtvrti Šejch Džarach se též naskýtají články o ostatních jeruzalémských čtvrtích, napadají mne také neexistující články o nositelích ocenění Izraelská cena. Je to samozřejmě na Vás. Za každý článek budu moc rád. S čím byste v souvislosti s referencemi potřeboval poradit? Neváhejte se na mne obrátit s jakýmkoli dotazem. --Faigl.ladislav slovačiny 6. 6. 2011, 20:39 (UTC)
Díky za upozornění na ten portál, je skvělý a je v něm vložena vskutku úctyhodná práce. Budu tedy pokračovat na chybějících článcích a postupně i na jeruzalémských čtvrtích. S těmi referencemi jste sám viděl, kolik práce jste na nich ještě měl s úpravami po mně. Ale až si to porovnám v editačních oknech, udělám to příště už snad správně. Česká transkripce Džarach je určitě správná? Bydlel jsem tam týden a vyslovovat jsem to slyšel vždycky jen "Džara". Alláha taky vyslovují "Alla". --Paxt 7. 6. 2011, 12:27 (UTC)

Cena Izraele[editovat zdroj]

Zdravím, Cena Izraele je zřejmě totéž co již založený článek Izraelská cena. Je tedy asi potřeba určit co sloučit s čím. Ujmete se toho prosím? --Elm 7. 12. 2011, 21:32 (UTC)

Zdravím, už to udělal Davcza začleněním některých mých pasáží do původního Faiglova článku, o kterém jsem nevěděl. Tím pádem se můj článek stává nadbytečným. Nevadí, alespoň jsme se pocvičil. :-) Paxt 8. 12. 2011, 15:31 (UTC)
No, trochu mi při tom krvácelo srdce, protože se mi už taky párkrát stalo, že jsem pracoval na článku a až když jsem ho dokončoval, tak jsem si všimnul že už existuje. Snad jsem tu pitvu tvého článku provedl citlivě. Jinak, dobrý je se vždy podívat na cizojazyčným článku, ze kterýho čerpáš na interwiki, protože tam by si viděl uvedeno cs:Izraelská cena. Zdravím, --Davcza 8. 12. 2011, 17:58 (UTC)
Dobrý, všechno je OK, a dík za dobrou radu, už to tam vidím. --Paxt 10. 12. 2011, 20:38 (UTC)