Diskuse s wikipedistou:Ostravak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Krvesaj 14:39, 15. 10. 2006 (UTC)

nejde mi vložit[editovat zdroj]

nejde mi vložit obrázek 95_n který je v soubory GIF co mám dělat mám ho uložený ve wikipedii

Pokud se jedná o heslo Rychvald, tak kolega Wikipedista:Nádvorník to tuším již nahradil. --Krvesaj 14:58, 15. 10. 2006 (UTC)
Už jsem to opravil, tento infobox sám přitává závorky [[]], stacilo je odstranit. Dále bych se Vás chtěl zeptat jestli máte pro soubor Soubor:95 n‎.GIF další využití, jinak ho prosím označte šablonou {{duplikát|95 n.gif}} a nejaky spravce ho smaže, děkuji za pochopení --Nádvorník 15:03, 15. 10. 2006 (UTC)

Pro pana Nádvorníka[editovat zdroj]

Má pro tento suber další využití.

Pravopis[editovat zdroj]

Milý kolego, když jsem ve článku Rychvald upravil Vaši "tělovíchovu" za českou "tělovýchovu", měl jsem k tomu dobrý důvod. :o) Můžete mi prosím sdělit, proč jste to opravil zpátky na měkké "i"? Děkuji. --Krvesaj 16:02, 15. 10. 2006 (UTC)

Pravopis[editovat zdroj]

Jejej,nevím jak se to mohlo stát,promiňte moc se omlouvám

Nejvýchodnější obec[editovat zdroj]

Vátil jsem zpět tvou editaci o nejvýchodnější obci ČR. Z čeho jsi vycházel? při pohledu na mapu i podle vložených souřadnic mi vychází, že nejvýchodnější je Hrčava, pokud beru střed obce. Pokud by se vzalo katastrální území, možná by Bukovec zasahoval poněkud východněji, ale pokud vím, uvádí se vždy Hrčava.... JAn 12:37, 16. 10. 2006 (UTC)

Nejvýchodnější obec ČR[editovat zdroj]

Vycházel jsem z katastrálního území

Pomoc z Olbramicemi[editovat zdroj]

Bohužel stránka obce je mimo provoz (mě nejde najet) tak jsem pouze čerpal ze SEZNAMu a z IDOSu. Mužete mi nějak pomoc aby nemuseli být Olbramice v Subpahýlech?

Pomoc z Olbramicemi vyřešena[editovat zdroj]

Už pomoc nepotřebuji poradil jsem si sám.Chybička se vloudila

Názvy obrázků[editovat zdroj]

Prosím, při nahráván obrázků jim dávej nějaké jednoznačně identifikovatelné jméno:

   12:27 (teď; předchozí) . . Ostravak (Diskuse | příspěvky | zablokovat) (načítá „Soubor:Erb01.jpg“: Znak obce Markvartovice)
           12:21 (teď; předchozí) . . Ostravak (Diskuse | příspěvky | zablokovat) (načítá „Soubor:Prapor.jpg“: Propor obce Čavisov)
           12:18 (teď; předchozí) . . Ostravak (Diskuse | příspěvky | zablokovat) (načítá „Soubor:Prapor.jpg“: Prapor obce Čavisov)
           12:17 (teď; předchozí) . . Ostravak (Diskuse | příspěvky | zablokovat) (načítá „Soubor:Cavisov.jpg“: Znak obce Čavisov)
           12:11 (teď; předchozí) . . Ostravak (Diskuse | příspěvky | zablokovat) (načítá „Soubor:Nadpis.jpg“: Znak obce Budišovice)
           12:07 (teď; předchozí) . . Ostravak (Diskuse | příspěvky | zablokovat) (načítá „Soubor:Homeznak3.jpg“: Znak obce Kyjovice)

Opravdu si mysléš, že z názvů prapor.jpg, nadpis.jpg a homeznak3.jpg dokáže někdo identifikovat, které obci patří?

Ideální jsou názvy typu obec-znak.jpg nebo obec-prapor.svg Díky za pochopení. JAn 12:04, 27. 11. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 18:12, 21. 3. 2007 (UTC)

Zvolte prosím licenci podle Wikipedie:Licence pro vlastní obrázky --Zirland 08:42, 24. 3. 2007 (UTC)

Zirland :Vybral jsem:Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (cc-by-sa-2.5) {{cc-by-sa-2.5}}

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 18:35, 6. 5. 2007 (UTC)


Trolejbusy v Českých Velenicích[editovat zdroj]

Nebylo by dobré dát šablony {MHD v Česku} také České Velenice jako trolejbusový provoz zaniklý,jelikoš Český Těšín tam je i když tramvaje zasahovaly až do Polska. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Ostravak (diskuse)

WP:ESO, klidně je tam můžeš dát --Harold 15:56, 4. 6. 2007 (UTC)
A ještě něco. Pokud máš dotaz nebo připomínku k nějaké konkrétní stránce (v tomto případě k šabloně MHD v Česku nebo ke stránce Trolejbusová doprava v Českých Velenicích), nepiš jej sem do své diskusní stránky, ale do diskusní stránky toho článku. Tam si toho totiž všimne víc lidí. Já jsem tento tvůj návrh našel pouze náhodou. --Harold 16:57, 4. 6. 2007 (UTC)

Dobře.přiště už to dám i do didkuze.

Železniční přechod Aš-Selb[editovat zdroj]

Dobrý den myslím si že Železniční přechod Aš-Selb nebyl zrušen. Jen je tam nákladní doprava pokud vím. Podívám se jestli jsou oježděné koleje. --TeX 14:45, 27. 12. 2007 (UTC)

Železniční přechod nefunguje jelikož na Německé straně byl úsek v délce asi 50 metrů vytrhán kvůly výstavby obchvatu.http://www.k-report.net/discus/messages/28/128884.html?1190659556 - na této stránce asi uprostřed jsou umístěny fotky a odkazy,zde jsou také důkazy o tom že trať nefunguje. Ostravak 17:45, 27. 12. 2007 (UTC)