Diskuse s wikipedistou:OndraPosp

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 19:43, 8. 6. 2008 (UTC)

Nebužely[editovat zdroj]

Dobrý den! Díky za přidání fotek do článku o obci Nebužely. Neměl byste další? Třeba kostelů, vodního mlýna atp. Ještě jednou díky za fotografie. Krásný den přeje --Jana Lánová (diskuse) 16. 7. 2012, 16:16 (UTC)

Dobrý den, tyto dvě fotky jsem vyfotil jen po cestě během výletu a až posléze mě napadlo je sem přidat. Ale zkusím se podívat po dalších, nebo snad příště nafotím další. Chtělo by to minimálně ještě oba kostely, fary, cihelnu, sochu, nějaké křížky, kapličku, mlýn na Kroužku, a asi hlavně celkový pohled. Třeba tu něco najdu, přece jenom jsem v téhle vesnici 9 let bydlel.. A také bych mohl o obci něco víc napsat. S pozdravem Ondra Pospíšil

Dobrý den, k článku Flattus bude potřeba přidat více než jen zdroj z oficiálního profilu kapely. Jak říká šablona, bylo by potřeba dodat dva netriviální nezávislé věrohodné zdroje. Jinak článek je to velmi pěkný a byla by škoda ho mazat - i když, pravidla významnosti jsou svatá. Díky za pochopení, --Vojtech.dostal (diskuse) 14. 12. 2012, 10:31 (UTC)