Diskuse s wikipedistou:Ola~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zejména Vás prosím o používání onoho tlačítka náhled před editací. Tím by jste včas zjistil, že nové knihy jste zapsal jinak (moc odsazené od kraje) než předchozí a nemusel by jste dělat taky tolik editací rychle za sebou. --Zákupák 18. 10. 2008, 06:57 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Henčov. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 29. 11. 2008, 09:34 (UTC)

Období dešťů[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Období dešťů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Prosím koukni jak vypadají ostatní články... --Elm 29. 11. 2008, 09:35 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:44 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:12 (CEST)