Diskuse s wikipedistou:Nártoun

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Romanvysansky v tématu „OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze!

Počítadlo:[1]

Díval jsem se Na Váš článek o Mrázkovi - zkuste se prosím poohlédnout po ostatních biografiích na této encyklopedii a pokuste se jim stylem přizpůsobit. Některé úpravy jsem již provedl. Možná by bylo dobré udělat i články o dalších lezcích - například Jindřich Hudeček by si heslo určitě zasloužil. --Postrach 19:48, 6. 3. 2006 (UTC)

Vítej 2[editovat zdroj]

Ahoj, i já tě tady vítám. Sem rád že ses nechal taky nakazit a doufám že se tady budem potkávat často. --Tlusťa 11:06, 7. 3. 2006 (UTC)

Ještě bych měl jednu připomínku: podíval jsem se (bohužel až teď) na stránky Tomáše Mrázka a zjistil, že text článku je z nich částešně zkopírován. Jste autorem toho textu nebo máte od autora svolení? V opačném případě jej budeme muset přepsat nebo smazat. --Postrach

Správce Danny B.[editovat zdroj]

Dobrý večer, při hlasování o potvrzení práv správce pro wikipedistu Dannyho B. jsem si všiml nejen vašeho hlasu pro. V Dannyho zdůvodnění jsem našel především nesmírné množství sebepochvalných bodů, ale oproti tomu jediný nenápadný odkaz chyby. Ten vede na stránku žádosti o komentář, kterou si Danny napsal sám podle svého pohledu. Kdybych neznal situaci, měl bych skutečně dojem, že Danny B. po půl roce svého správcovství skládá účty. Ale v Dannyho zdůvodnění chybí zmínka o tom, že byl po svých činech k potvrzení práv správce několika wikipedisty vyzván, nebo zmínka o běžící arbitráži ve věci zneužití správcovských práv právě Dannym B.. Rád bych vás proto poprosil o důkladné zamyšlení, zda Danny B. pro svou činnost skutečně potřebuje správcovská práva. Dělá spoustu užitečného, ale zároveň je mu řada věcí vytýkána.

Pokud byste po svém zamyšlení změnil názor, můžete hlas do konce hlasování změnit, stejně tak se můžete hlasování zdržet v případě nejistoty. Nebudu mít problém, pokud se přesto rozhodnete hlas pro Dannyho B. zachovat. S pozdravem --Adam Hauner 22:28, 28. 12. 2006 (UTC)

Outsourcing[editovat zdroj]

Přeji hezký den.

Revertoval jsem Vaší změnu v článku Outsourcing.

Článek, který se Vám nelíbí, byste neměl "vybílit" a pak navrhnout k rychlému smazání - to první by se dalo v podstatě považovat za vandalismus, to druhé není zrovna v tomto případě na místě, článek nesplňuje kritéria, kterými se rychlé mazání řídí. Možností je článek sám vylepšit, požádat o jeho vylepšení (v diskuzi k článku nebo přímo autora) nebo ho navrhnout k hlasování o smazání.

Díky za pochopení.

Chrupoš 15:45, 11. 1. 2007 (UTC)

OK, v pohodě, důležité je, že se to vysvětlilo. Chrupoš 15:58, 11. 1. 2007 (UTC)

PS: Příště klidně můžete odpovědět přímo tady - u sebe v diskuzi. Stejně jako asi většina ostatních si diskuzní stránku, na kterou něco píšu, dávám mezi sledované - je to přehlednější, než přecvakávat mezi dvěma diskuzemi a hledat, co je otázka a co odpověď :o)

Díky, ještě jsem to ověřoval a zjistil, že vandalismus byl způsoben uživatelem 80.95.97.145, takže díky a budu vám odpovídat tady... --Nártoun 16:01, 11. 1. 2007 (UTC)

Manipulace[editovat zdroj]

Zdravím... Všiml jsem si změn, které jste provedl na článku Manipulace... Revert, následně odstranění revertu...
Docela rád bych tedy věděl, PROČ jste do článku vůbec zasahoval...?
A ve výsledku odstranil i jednu jeho vcelku důležitou část...? (praktický příklad)
Comodor W. Falkon 22:29, 8. 2. 2007 (UTC)

Odstraněná část článku není dobrou ilustrací příkladu manipulace, je nesrozumitelná a dokonce zavádějící. Navíc se opírá o vlastní výzkum, což je proti pravidlům Wikipedie. Díky. --Nártoun 15:21, 9. 2. 2007 (UTC)
Naopak - je to příklad velmi dobrý, přinejmenším pro svoji rozsáhlost a trvanlivost...
Většinu podobných kreatur totiž většinou velmi rychle eliminujeme, jejich činnost zahladíme a jejich oběti reintegrujeme... Linkované forum nejspíše nějaký čas přetrvá...
Vlastní výzkum...??? Můžete to rozvést...? Nehledě k tomu, že když už jste do článku zasahoval, mohl jste tuto nevyhovující sekci přepracovat.... Comodor W. Falkon 17:07, 15. 2. 2007 (UTC)

Hlavní strana[editovat zdroj]

Ahoj, mě taky štve, že všechno jde tak pomalu, teď je ale ještě třeba dořešit, kdo se bude starat o nová okna Aktuality a Stalo se. Psal jsem už ohledně toho Petrovi K, kdybys věděl o někom, kdo by se toho chtěl ujmout, mohlo by se to uspíšit. --Pete 13:50, 7. 3. 2007 (UTC)

Předpokládám, že hlavní strana zůstane i nadále zamčená a editovat ji budou moci jen správci. Na jednoho člověka jsou aktuality nebo stalo se moc. Aktuality se dějou stále a stejně tak je to i se stalo se. Myslím, že by bylo lepší to prostě otevřít širší komunitě a právo změny v obsahu Hlavní strany ponechat pouze správcům. --Nártoun 14:04, 7. 3. 2007 (UTC)
Samozřejmě, všichni bychom do těchto oken přispívali, jde jen o to, aby se našli dva lidé (nejlépe správci), kteří budou pravidelně kontrolovat faktickou stránku, délku textu apod. --Pete 14:09, 7. 3. 2007 (UTC)

Zdravím! Musím přiznat, že tento výraz je mi neznámý, takže prosím o doplnění lokality, kde se používá. Díky! --slady I~b 19:54, 7. 4. 2007 (UTC)

Výraz znám z kuchařky: Vaříme levně podle našich babiček. Lokalitu bohužel nevím. Název lze ale najít například zde:

Podle těchto zdrojů to vypadá, že výraz pravděpodobně pochází z Krkonoš. --Nártoun 11:56, 8. 4. 2007 (UTC)

Nazdárek[editovat zdroj]

-D :-D :-D Velmi srandovní CHICHICHACHA--Leonardo 06:15, 21. 4. 2007 (UTC)

To uvítání Leonadra na jeho diskuzní stránce se skutečně moc nepovedlo :) Že by někdo zprznil šablonu Vítejte? --Packa 07:06, 21. 4. 2007 (UTC)

To víš, předpoklad dobré vůle... --Nártoun 07:10, 21. 4. 2007 (UTC)

To si asi nerozumíme. Nevím, jak se tobě ukazuje jeho diskuzní stránka, ale já a asi i Leonardo vidíme v rámečku Vítejte za slovy "Několik základních rad" toto: "{{subst:#switch: {{{1}}} |". Pak ještě pár nesmyslů a teprve pak pokračuje normální text uvítání. Takže se nedivím, že to Leonarda rozesmálo :) S jeho nebo tvou dobrou vůlí to nemá nic společného --Packa 07:43, 21. 4. 2007 (UTC)

Tak už jsem to opravil. S dobrou vůlí to ale společného má dost. Nejprve mi sem vložil svůj text "CHICHICHACHA" a teprve poté jsem ho přivítal... --Nártoun 13:32, 21. 4. 2007 (UTC)

Aha, tak ty časy editací šly nějak mimo mě :) Promiň. Pak opravdu nevím, proč se zrovna tobě tady ChiChiChal. --Packa 14:26, 21. 4. 2007 (UTC)

HiHi :-D,dík za všechno--Leonardo 18:19, 21. 4. 2007 (UTC)

Olympic Watch[editovat zdroj]

Chápu jejich cíle, ale nechápu, čím jsou významní – je to česká nebo mezinárodní organizace? A jestli je to české občanské sdružení, to má skutečně nějaký vliv na celou komunistickou ČÍnu a na dodržování lidských práv tamních obyvatel? Petr K. 10:19, 22. 4. 2007 (UTC)

Jedná se o organizaci, která je mezinárodní a dopad na celou komunistickou Čínu je rozhodně zatím sporný, přesto je jejich vliv nezanedbatelný a pozvolna roste. Organizace komunikuje s Mezinárodním olympijským výborem a v současné době i s národními olympijskými výbory. Podporují jí jednotlivci ze všech kontinentů. Nejedná se o ziskovou organizaci, nejedná se tedy ani o reklamu. Na jejich stránkách lze nalézt odkazy na podporu čínských disidentů. Je možné, že organizace neovlivní jednání čínské vlády, důležité však je i to, že podpoří jednotlivce, kteří proti totalitě bojují. IMHO tedy jednoznačně splňuje požadavek encyklopedické významnosti. --Nártoun 21:19, 22. 4. 2007 (UTC)

dzinismus[editovat zdroj]

nakonec jsem tedy zalozil heslo Mahávíra, ktere mi prijde korektnejsi nez dzin, ktery je prilis obecny --Limojoe 09:21, 2. 5. 2007 (UTC)

Prosba o fotku na commons[editovat zdroj]

Ahoj, měl bych prosbu. Kdysi jsi mi helpnul nahrát fotku Romana Šebrleho na commons. Mám tu dnes 2 čerstvé fotky Ludmily Formanové. Mohl bych mít stejnou prosbu, jako tehdá? ;-) Děkuji. --Krvesaj 13:18, 2. 5. 2007 (UTC)

Jasný, bez problémů, pošli to na pohlavni@centrum.cz :-) --Nártoun 13:28, 2. 5. 2007 (UTC)
Díky, už je to na cestě. Prosím, potvrď mi přijetí, ať mám v duši klid, díky. A nepřemýšlíš o změně emailu? :-) --Krvesaj 13:32, 2. 5. 2007 (UTC)
Ok, dostal jsem to, rovnou to tam nahraju... --Nártoun 13:37, 2. 5. 2007 (UTC)
Díky moc. Jsi numero uno! --Krvesaj 14:06, 2. 5. 2007 (UTC)

Ahoj, děkuju za připomínku. Budu na to pamatovat. Acoma

Ceylonský čaj[editovat zdroj]

Prosím mohl by jste mi říci, z které Wikipedie jste přeložil článek Ceylonský čaj? Tyto údaje se totiž musí zadávat do šablony {{Překlad}}. Děkuji.--Kuvaly|d|p| 1. 3. 2009, 12:17 (UTC)

Většina je přeložená z angličtiny - z anglické Wikipedie a z letáků a informací ze Srí Lanské továrny na čaj Lovers Leap. U informací z továrny se však nejedná o doslovný překlad, ale o extrakt z dostupných informací. --Nártoun 1. 3. 2009, 22:25 (UTC)

Děkuji--Kuvaly|d|p| 2. 3. 2009, 16:25 (UTC)

Wikisraz[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

3. (snad již opravdu) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 18. července 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Juan de Vojníkov 15. 7. 2011, 15:56 (UTC)

Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]