Diskuse s wikipedistou:Nasralister

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, pouze bych si vás s ohledem na shrnutí vaší editace u článku Hotel Bílý koníček (Dne 16.4.2013 byla založena tato stránka kulturní památky "hotel Bílý koníček (Třeboň)". Veškerá práva na tento obsah vyhrazena vlastníkem Ondřejem Pechem.) dovolil upozornit, že Kliknutím na „Uložit změny“ souhlasíte s Podmínkami užití a neodvolatelně svůj příspěvek uvolňujete pod licencemi Creative Commons Uveďte autora – Zachovejte licenci 3.0 a GFDL. Souhlasíte s tím, že hypertextový odkaz nebo URL je dostatečným uvedením vašeho autorství podle licence Creative Commons. Nelze tedy aplikovat copyright - All rights reserved. Jelikož text uvolňujete pod svobodnou licencí. Toto pouze pro případné urovnání nejasností, s ohledem na lehce matoucí obsah Vašeho shrnutí editace. Zdraví, --Ria (diskuse) 17. 4. 2013, 16:25 (UTC)

Ahoj, jak to tedy je s textem článku Hotel Bílý koníček. Ve shrnutí editace uvádíš jméno Ondřej Pech, úplně dole zase "Zpracovala PhDr. Jiřina Psíková V Třeboni 12.4.2012"? Co je tedy pravda? A ještě prosím o přeložení popisků fotek, anglicky tu zůstat nemůžou. --Harold (diskuse) 18. 4. 2013, 17:37 (UTC)

Díky za přeložení, popisků (názvy fotek můžou být v angličtině, jinak by musela být každá zvlášť přesunuta, to je zbytečné). Můžeš se prosím vyjádřit k tomu autorství? Pokud ta situace nebude vyřešená, bude ten celý text s největší pravděpodobností smazán. --Harold (diskuse) 21. 4. 2013, 08:06 (UTC)
Dočkáme se někdy odpovědi? Pro Wikipedii je autorskoprávní hledisko jedno z nejdůležitějších a nelze tu mít texty, u kterých jsou pochybnosti o autorství. --Harold (diskuse) 3. 5. 2013, 13:19 (UTC)

Hotel Bílý koníček[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek ve článku Hotel Bílý koníček nemůžeme přijmout, protože pravděpodobně porušuje autorská práva. Prosím doložte původ nebo autorská práva k Vašemu příspěvku. Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Děkujeme za pochopení. --Harold (diskuse) 11. 5. 2013, 12:29 (UTC)