Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Monika1221

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 měsíci od uživatele Packa

Vážená kolegyně/kolego, díky že se dala do úpravy tak náročného článku jako je Kyselý déšť. Zatím to vypadá, že jste méně kvalitní pasáže článku nahradila kvalitnějšími. Věci jako wikidokazy jsem po vás aspoň v prvním odstavci doplnil a jistě se je naučíte dělat sama.

Nejde ale vždy postupovat tak, že celou pasáž smažete a nahradíte svým textem. Mnoho wikipedistů se snažilo článek upravit a ti, kteří přispěli více, by nebyli rádi, kdyby jejich práci někdo komplet vymazal. Navíc bez zdůvodnění – naučte se prosím vyplňovat Shrnutí (čím větší změnu v článku uděláte, tím podrobnější by shrnutí mělo být; přečtěte si prosím aspoň začátek nápovědy Shrnutí editace, abyste věděla proč a jak se to dělá).
Např. v odstavci Změny kyselé depozice v historii nevidím tak zásadní chyby, jako byly třeba v Antropogenních zdrojích. Jsou tam ne moc vhodné formulace, někde hapruje čeština, chybí reference, ale nic tak zásadního, co by se muselo komplet smazat a nahradit novým textem. Takže prosím pracujte tak, že to co tam je špatně, nahraďte, to co je v pořádku, případně doplňte, a co tam vůbec není, podle uvážení dopište. A snažte se o ty wikiodkazy a shrnutí. Děkuji --Packa (diskuse) 3. 2. 2024, 00:56 (CET)Odpovědět