Diskuse s wikipedistou:Misa.vacha

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky za nahrání obrázků piv. Musím Vás jen upozornit, že na Wikipedii není přípustné nahrávat obrázky s nevyřešenými licenčními podmínkami, a proto obrázek Budvar.jpg, který jste tak sám označil, bude muset být smazán. Pro podrobnosti vizte stránku Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Díky za pochopení. --che 14:24, 14. 1. 2006 (UTC)

PS: Taktéž i Starobrno.jpg.

Dobrý den, omlouvám se za nahrání špatných obrázků. Nešlo by u obrázků Starobrno.jpg a Budvar.jpg licenci doplnit? Nevím jakou jsem měl zvolit. Děkuji misa.vacha

Problém s licencemi jen ten, že volit si je nemůžeme my, ale jen autoři obrázků. Pokud vyfotíte sklenici piva, můžete fotku šiřít pod jakoukoli licencí, která se Vám líbí. U cizích fotek bohužel není možné použít všechny, ale jen ty, u nichž k tomu dal autor svolení. Takové lze najít na internetu v různých fotobankách, jako je Wikimedia Commons (v sekci Beer tam Budvar například je), nebo Flickr (tam je ale potřeba hledat fotky, které mají licenci Creative Commons, pokud možno ne nekomerční). --che 16:27, 14. 1. 2006 (UTC)

Článek Primární klíč[editovat zdroj]

Nemyslím si, že primární klíč musí být unikátní (snad u někerých databázi) viz. http://www.google.com/search?hl=cs&c2coff=1&q=non-unique+primary+key+&lr= Jestli souhlasíte, tak prosím článek opravte. Dík.

Casablanca 15:16, 16. 1. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 14:01, 29. 7. 2006 (UTC)

Imagevio[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Pilsn.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Tlusťa 13:34, 19. 8. 2006 (UTC)