Diskuse s wikipedistou:Michalova.alzbeta

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Jvs 13. 4. 2014, 08:56 (UTC)

Mezinárodní asociace sociálního zabezpečení[editovat zdroj]

Dobrý den, jsem rád, že jste založila a začala editovat heslo Mezinárodní asociace sociálního zabezpečení. Jeho text nicméně bude třeba ještě výrazně rozšířit. Při tvorbě tohoto textu bych Vás chtěl požádat o řádnou citaci knižních zdrojů, tedy tak aby bylo odkazováno na konkrétní stránky knihy, kde se daná informace nachází (výjimkou mohou být jen situace, kdy odkazujete na knihu jako celek). Daniel Bartoň (diskuse) 21. 4. 2014, 09:39 (UTC)


Díky za Vaši práci na článku Mezinárodní asociace sociálního zabezpečení. Prosím však, nepřebírejte nekriticky prázdné sebeprezentační nebo povšechné fráze z webu ISSA, jako v případě kapitoly Evropské systémy ISSA. Snažte se raději věcně popsat fakta, a to ideálně za pomoci nezávislých zdrojů.

Pokud už chcete převzít konkrétní výrok, který není jen věcným popisem skutečnosti (což např. věta „Tyto tlaky tedy budou vyžadovat reformy k upevnění sociálních rolí a zajištění finanční udržitelnosti.“ rozhodně není), uveďte tento výrok jako citát včetně informace, kde a od koho zazněl.

A uvádíte-li zdroj takového výroku, buďte prosím konkrétnější – nestačí jen odkaz na výroční zprávy ke stažení, uvádějte konkrétní výroční zprávu včetně strany, na níž se informace či výrok nachází. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 6. 7. 2014, 15:52 (UTC)