Diskuse s wikipedistou:Metronaut

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.--Vrbova 11:44, 18. 5. 2008 (UTC)

Zdeněk Izer[editovat zdroj]

Prosím doložte, čím jsou jednotlivé scénky dotyčného herce encyklopedicky významné. Děkuji. --Ragimiri 13:52, 1. 6. 2008 (UTC)

No encyklopedicky významné. Scénky v Izerových pořadech byly velmi slavné, bylo by dobré, aby si lidé mohli najít výčet těch nejvýznamnějších a pak si je někde na internetu najít.

Cituji: „Subjekt je významný, pokud je dokumentován ve více netriviálních nezávislých publikovaných zdrojích nebo jestliže splňuje oborově závislá kritéria, která mohou být v jednotlivých oblastech vytvářena na základě diskuse jako doporučení. Požadavek významnosti je zahrnut i v dalších pravidlech: Wikipedie není pouhým seznamem obchodních aktivit, webových stránek, biografií.“ Byly tyto, jak říkáte, velmi slavné scénky (osobně je neznám) předmětem kritiky alespoň dvou na sobě nezávislých médií (novin, časopisů, knih…), ve kterých byla doložen jejich význam pro českou kulturu, světové kulturní dědictví apod.? Děkuji. --Ragimiri 13:59, 1. 6. 2008 (UTC)

Domnívám se, že jednotlivé scénky encyklopedicky významné vůbec nijak nejsou --MiroslavJosef 14:00, 1. 6. 2008 (UTC)

Tak si teda smažte no já si myslim že na www.youtube.com je těch Izerových scének daleko více, ale vy nejste jeho fanoušci ,takže vás to nezajímá no dobře. Navíc kdyby na české Wikipedii byly jen významné věci neměla by 100 000 článků.

Wikipedie ale není divadlo ani soubor videokino, k tomuto účelu opravdu neslouží. Chápu, že ho máš rád a že se Ti líbí, ale takových lidí existuje na světě velice mnoho ** Zdravím --MiroslavJosef 14:19, 1. 6. 2008 (UTC)

A co tím chcete říct???

Že Izerovy scénky jsou absolutně nevýznamné pro Wikipedii. Jediný, jehož scénky by snad mohly být EV, by byl pan Werich. Ale srovnávat Izera a Wericha by bylo srovnávat trabant a mercedes. --Ragimiri 14:29, 1. 6. 2008 (UTC)

Tak to bych neřekl !!!

Jo a navíc nechápu jednu věc, tam je napsáno TENTO ČLÁNEK O KOMIKOVI JE PŘÍLIŠ STRUČNÝ POMOZTE WIKIPEDII TÍM, ŽE JEJ ROZŠÍŘÍTE. Tak já to rozšířim a vy mi to smažete, to jsou dneska poměry.

Pravidlo 3R[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych vás upozornil, že na Wikipedii existují jistá pravidla, jedním z nich je i Wikipedie:Pravidlo tří revertů, které stanovuje: Nerevertujte žádnou stranu více než třikrát v období 24 hodin. Vzhledem k tomu, že jste již třikrát revertoval, chtěl bych vás upozornit, že další váš revert by mohl vést k vašemu zablokování.

Jinak vítejte, budem rádi za vaše příspěvky, ale pravidla jsou prostě potřeba. --Daniel Baránek 14:26, 1. 6. 2008 (UTC)


Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

-- Mercy (|) 17:27, 7. 6. 2008 (UTC)

Errorist[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Errorist. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vojtech.dostal 16:24, 18. 6. 2008 (UTC)