Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Megnas

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Faigl.ladislav 17:58, 10. 4. 2008 (UTC)

Nezmar hnědý[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--MiroslavJosef 07:55, 25. 5. 2008 (UTC)

Archimédův zákon[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--MiroslavJosef 14:11, 26. 5. 2008 (UTC)


Hlemýžď zahradní[editovat zdroj]

Milý kolego/kolegyně, nemůžete sem bez úprav vkládat celé velké kusy textu, které do článku nezapadají a nemají encyklopedický styl. Navíc to vypadalo i na porušení copyrightu autora článku na http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=688, což je také nepřijatelné. Dávám Vám sem uvítací tabulku, přečtěte si prosím, jak se má správně přispívat. Děkuji a přeji hezký den,--Ioannes Pragensis 08:15, 31. 5. 2008 (UTC)

Nic si z toho nedělej, ale povídání o tom jak nalézáš hlemýždě na vycházce s pejskem je sice moc hezké a věřím, že Tě to i moc těší, ale sem do encyklopedie to opravdu nepatří (stejně tak jako to, že máš šneky ráda - to je moc hezké a chvályhodné, ale sem to také vůbec nepatří) ** Měj se fajn ** Texty z knížek nemůžeš zcela opisovat. Původní autor - pan spisovatel má na něj něco čemu se odborně říká "autorská práva" (bere za tato autorská práva od vydavatelů peníze na svoji obživu) a my zde nemůžeme tato jeho práva poškozovat ** Zdravím a přeji krásnou sobotu i neděli ** --MiroslavJosef 08:22, 31. 5. 2008 (UTC)