Diskuse s wikipedistou:Mattsb125

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Mberande. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. S pozdravem ♥ K123456  9. 2. 2012, 11:01 (UTC)

Mberande[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Mberande, vypadá to, že je to první vlaštovka mezi všemi jazykovými verzemi wikipedie. Takový počinek je velmi chvályhodný, nenechte se proto odradit prvními reakcemi kolegů, kteří o tématu vědí méně než Vy. Nezlobte se proto na ně, je to rutina, hlídat články, které ještě nemají dostatečnou úroveň. Pokusil jsem se doplnit několik drobností, aby článek měl méně šancí na smazání. Protože však Vy, jako autor pravděpodobně můžete doplnit ještě více podrobností, neotálejte s tím, prosím. Takového článku by bylo opravdu škoda. Děkuji. --Kusurija 9. 2. 2012, 12:38 (UTC)

V šabloně, požadující urgentní úpravy, umístěné ve článku je m.j. uvedeno: (cituji): Smazán může být 16. 2. 2012 12:00:40. Považuji za nefér k nováčkovi, že na Vaší diskusi tato skutečnost není zřetelně uvedena. Pozor na to! --Kusurija 9. 2. 2012, 12:46 (UTC)