Diskuse s wikipedistou:Malis-cs2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vidím, že už jste tu udělal něco užitečné práce. Tak alespoň se zpožděním: vítejte! --Postrach 21:17, 26. 11. 2006 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tachykardie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 11:37, 29. 11. 2006 (UTC)

Co je „interwiki“[editovat zdroj]

Zdravím! Jen aby nedošlo k mýlce, tahle editace rozhodně není „interwiki“! Jde o normální wiki-odkazy. O „interwiki“ by například šlo při přidání [[en:Central processing unit]], více informací viz Nápověda:Mezijazykové odkazy. Hodně zdaru při editování! ;-) --slady I~b 22:35, 23. 6. 2007 (UTC)

Urgentně overit[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku HEPA. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Vrba 20:58, 16. 7. 2007 (UTC)

Psal jsem to i do diskuse článku, ohledně umístění samopalu IMI Uzi do zbraní používajících náboj .45 ACP. Možná mám jiné informace, ale pokud vím, tak Uzi nikdy nepoužíval jiný náboj než 9mm Luger. Proto prosím o vysvětlení. Odpověď prosím na diskusi článku. Děkuji, s pozdravem --Gravedigger 11:48, 13. 4. 2008 (UTC)

File:Madurodam 1.jpg[editovat zdroj]

We wanted to let you know that we've used one of your pictures in a project of ours: http://litpics.tumblr.com/post/6951210584/lit-anderson-crow-detective-by-george-barr

We created a computer program to generate random pairings of sentences from public domain texts and public domain / creative commons images. Some of the pictures we've selected come from the Wikipedia Commons. All the pictures we select ourselves, but the pairings and the text are random. Of these pairings that are generated, we only post the most interesting combinations.

We welcome any feedback about our site.

Thanks for sharing your pictures,
Samantha and Patrick

blog: http://litpics.tumblr.com/
email: litpicsblog@gmail.com
twitter: http://twitter.com/litpics

Litpics 28. 6. 2011, 01:55 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:37 (CET)