Diskuse s wikipedistou:Lubos

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jérémy-Günther-Heinz Jähnick v tématu „Cycling

Ehm. Chtěl jsem něco jiného. A dochází mi slina... Kolego, Chtěl jsem Vás púřivítat a vidím, od kdy zde přispíváte a kolik jste dosud udělal a editoval. To znamená, že přicházím trochu pozdě... Přesto to velice rád udělám, o to víc, že jste mezitím během posledních ne týdnů ale měsíců dobře přispěl do databáze české wikipedie. Tak vítejte. Pokud se sem občas díváte, tak snad najdete důvod naše přehlédnutí aspoň trochu omluvit - měli jsme tu potíže pubertního rázu (ano, česká wikipedie dospívá), ale rád bych vycházel z toho, že jak Vám tak i nám bude další spolupráce dělat radost. - - - Mimochodem, dík za Vaši námahu s copyviem, Mormegil to za Vás zanesl do seznamu. Zdar do další práce, -jkb- 18:03, 2. 11. 2005 (UTC)

Obrázky na COmmons[editovat zdroj]

Dobrý den. Rád bych Vás upozornil na šablony {{NowCommons}} a {{NowCommonsThis}}. Nepoužívejte prosím pro obrázky na Commons šablonu {{Smazat}}. Předem děkuji také za nápravu již označených obrázků. --Zirland 08:05, 2. 5. 2006 (UTC)

Dobrý den. Proč jste u tohoto článku smazal odkaz na externí obrázek? Záměrně jsem jej tam uvedl, protože na Commons jsou fotky jiné barevné varianty. Díky za odpověď. --Lukáš Mižoch 08:14, 31. 7. 2006 (UTC)

IMHO se na wiki linky na ext. obrázky nedávají. Lubos 08:36, 31. 7. 2006 (UTC)

pokud není možno sehnat jiné obrázky, tak lze se odkázat i na obrázky umístěné na jiných stránkách. --Zp 08:38, 31. 7. 2006 (UTC)

OK, ale kdo na tomhle obrázku pozná, že jde o jinou varietu. Nestačí jejich popis a fotky ex. v Commons? Lubos 08:52, 31. 7. 2006 (UTC)
No, to je snad zřejmé na první pohled, že na Commons jsou ti pavouci spíše dozelena, kdežto externí obrázek ukazuje variantu dohněda. :) --Lukáš Mižoch 13:07, 31. 7. 2006 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

„Učeň“

Jste tu pane kolego o hodně déle, než já. Letos jste opět "přidal plyn", máte za sebou 1780 editací a hlavně, řada z nich se týkala kosmonautiky a takových lidí já si především všímám. Takže Vám děkuju, zapisuji „Učeň“ dle regulí za více než 1000 editací a 3 měsíce působení mezi námi. Předpokládám. že brzy přijde vyšší stupeň a doufám, že pár editací bude směřovat i na Portál kosmonautiky. Hezký večer --Zákupák 2. 10. 2008, 18:39 (UTC)

Přesměrování[editovat zdroj]

Dobrý den, když vytváříte přesměrování, nemusíte vyplňovat shrnutí, vyplní se samo. Kdyby jste jej u Atelerix algirus, vyplnilo by se: Přesměrování na Ježek alžírský. Hezký den, --Podzemnik 20. 1. 2009, 09:19 (UTC)

Victoria Lanz[editovat zdroj]

V tom údajném zdroji jsem nikde tu informaci, že je "první ..." nenašel, tedy jsem jej odstranil a vrátil požadavek na zdroj. Pravděpodobně celý článek časem navrhnu na smazání, pokud se neobjeví informace, které by nějak dokládaly, že je nějak významná. Zatím to vypadá na tuctovou zástupkyni své činnosti s jednou ojedinělou nominací, která „jaro nedělá“. Díky za pochopení. --Tchoř 31. 7. 2009, 10:15 (UTC)

Návrhové vzory - souhlas[editovat zdroj]

Ok, hned jak budu mít trochu času odeberu ty přebytečné kategorie. Díky za upozornění, jinak kdyby jsi měl někdy čas byl bych velice vděčen nějaké revizi těch návrhových vzorů. Pistekjakub 19. 8. 2009

Global account[editovat zdroj]

Hi Lubos! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskuse) 14. 1. 2015, 01:45 (CET)Odpovědět

Cycling[editovat zdroj]

Hi Lubos. I am Jérémy-Günther-Heinz Jähnick. I work on the French Wikipedia but mainly on Wikidata and Wikimedia Commons. I see you contribute in your language on cycling. On Wikidata, we are developping d:Module:Cycling race, a program that is translated in more than ten languages and that can display on different Wikipedias the datas we enter on Wikidata.