Diskuse s wikipedistou:Lre

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Jan Kovář BK v tématu „Finanční výkazy

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 21:31, 27. 12. 2007 (UTC)

Účetní závěrka[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Účetní závěrka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 20:53, 28. 12. 2007 (UTC)

Účetní dokumenty[editovat zdroj]

Zdravím. Domnívám se, že vyřazení kategorie Účetní dokumenty z kategorie Účetnictví bylo jednoznačnou chybou. Rovněž vyřazení kategorie Kategorie:Jízdní doklady z kategorie Účetní dokumenty nebylo šťastným řešením, protože typický jízdní doklad je především dokladem o zaplacení jízdného (popřípadě o zproštění povinnosti platit jízdné), což jsou skutečnosti, které do značné míry do účetnictví spadají. Pokuste se, prosím, při zásazích postupovat uváženěji, zejména u obtížně vratných změn – uklízení kategorií stylem lehkomyslného vyhazování a "zametání pod koberec" není moc platné. --ŠJů 01:29, 11. 1. 2008 (UTC)

Diskuse pokračuje na stránce Kategorie diskuse:Účetnictví#Účetní dokumenty. --ŠJů 17:33, 11. 1. 2008 (UTC)

Obratová předvaha[editovat zdroj]

Zdravím. Ohledně rozvahových změn se nebudu hádat, snažil jsem se o zkvalitnění.Dále prosím u článků, kam Jste vložil "upravit" vždy prosím o vysvětlení co upravit, já to udělám. Jde o články:

Prosím o kontakt do mé diskuse, díky za pochopení, s pozdravem --Gravedigger 10:54, 6. 5. 2008 (UTC)

Aktiva, pasiva, apod., Re[editovat zdroj]

Já si s tím pohraju. Ale teď maturuju, tak nemám tolik času. Dík za pochopení. Ale ono šablona upravit je "hezká", ale chce to na diskusi napsat, CO upravit. Dík za pochopení, s pozdravem --Gravedigger 07:19, 7. 5. 2008 (UTC)

Filmový fanda[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Filmový fanda. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem ♥ K123456 28. 5. 2011, 09:46 (UTC)

Rušení textu[editovat zdroj]

 Ke článku Finanční výkazy: došlo z Vaší strany k totálnímu zrušení mého rozšiřujícího textu k Vašemu článku. Nesouhlasím s tím, není to ve shodě se zásadami Wikipedie. Před takovým zásahem prosím o kontakt a zdůvodnění prostřednictvím Diskuse. Cinavo9 (diskuse) 16. 11. 2016, 15:42 (CET)Odpovědět

Finanční výkazy[editovat zdroj]

Dobrý den, máte nějaký důvod k takto rozsáhlému odstraňování přidaného textu do článku Finanční výkazy? Je totiž vhodné je uvést, protože opakované odstraňování textu lze považovat za vandalismus. Vaše důvody prosím předložte na diskusní stránce daného článku. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 20. 11. 2016, 17:40 (CET)Odpovědět