Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Lothan~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --13. 5. 2012, 15:18 (UTC), Utar (diskuse)

Brigandína[editovat zdroj]

Nechci Vám zasahovat do článku, ale pokud na něm chcete ještě pracovat, tak doplňte sekci Historie, jinak je ten nadpis zbytečný. Referenční sekci pak udělejte takto:

== Reference ==
<references />

A pokud můžu doporučit, použijte na začátku článku šablonu {{Pracuje se}}. Ať se daří. --Brinn (diskuse) 27. 5. 2012, 20:11 (UTC)

@Lothan: Díky za rychle se rozvíjející článek, trochu jsem poupravil styl. Je tedy správně brigandína nebo brigandina? Dlouhá verze je jako název článku, krátká byla v textu. Co z toho je používanější? --27. 5. 2012, 21:01 (UTC), Utar (diskuse)

@Utar: Diskuse_s_wikipedistou:Utar#Brigandína - Lothanova odpověď
V Encyklopedii zbraní a zbrojí od L. Křížka je použito brigantina a brigandýna. --Silesianus (diskuse) 28. 5. 2012, 07:54 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:39 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:07 (CEST)