Diskuse s wikipedistou:Listarna

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 10:51, 4. 7. 2008 (UTC)

Používejte prosím shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 21. 10. 2008, 15:33 (UTC)


Anglická města[editovat zdroj]

Šlo o překlad analogické šablony z angličtiny - [1], dále je to, kterým městům je tento status udělován vysvětleno zde - [2]. Zdravím. Štěpán86 6. 11. 2008, 18:08 (UTC)

Cheltenham[editovat zdroj]

Milá kolegyně, já vím, že obrázek, který jsi do článku dodala, je z určitého úhlu pohledu informativnější, ale ta radnice zas byla hezčí. Rozhodně se na ni lépe kouká. Nemusíme se přece ve všem opičit po Anglánech. Proto jsem tam schválně dal jiný obr. Nic ve zlém, to já jen jako postesk :-)) Měj se--Feťour 20. 11. 2008, 15:52 (UTC)


Lamborghini Gallardo[editovat zdroj]

Zdravím. Všiml jsem si, že jste autorkou textu o automobilu Lamborghini Gallardo. Jeho fotka byla vybrána jako obrázek týdne, ovšem někdo současně vznesl námitky vůči některým informacím. Mohla byste se prosím vyjádřit? Díky. Jan.Kamenicek 29. 6. 2009, 13:04 (UTC)

Srpen 2009[editovat zdroj]

Ahoj Šárko, vrátil jsem fotku u Ford Mustang na foto aktuální generace, což mi příjde vhodnější neš už historická mřížka první genenerace. Pokud by se tam přidaly informace o jednotlivých generacích, které tam úplně chybí, tak u nich by asi takové obrázky byly vhodnější. I současné logo Mustangu je už právě trochu jiné - faceliftované. Díky. --Tomcha 17. 8. 2009, 15:20 (UTC)