Diskuse s wikipedistou:Juraj Bodnár

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Uvítání[editovat zdroj]

Zdravím a díky za zapsání do kurzu. Zbývá si ještě zvolit nějaké článek. Je možné cokoli, ale čím užší téma, tím jednodušší (pokud k němu jsou dobře dostupné zdroje). Inspiraci je možné najít třeba tady. Na jakékoli dorazy rád odpovím, piš klidně přímo sem nebo do mailu. --Byrnjolf 11. 11. 2013, 18:03 (UTC)

Žiacka školská rada[editovat zdroj]

Na české Wikipedii musí být všechny články pouze v češtině, na slovenské být samozřejmě může (koukám, že už jsi ho tam vložil), do kurzu bych to započítal tak jako tak. Jen je potřeba ho ještě trochu rozšířit, jedno- či dvouvěté články jsou příliš krátké. Taky by bylo fajn tam doplnit tu referenci, co je na té české verzi. --Byrnjolf 12. 11. 2013, 14:38 (UTC)

Článok som už rozšíril na slovenskej wikipedii, problem je ze pri vytvarani clanku na slovenskej wikipedii neviem najst kolonku citacie ako to bolo v ceskej, referencie sa potom asi musia pridavat manualne ? Dakujem. --Juraj Bodnár (diskuse) 14. 11. 2013, 14:27 (UTC)
Ve slovenské Wikipedii se bohužel nevyznám, ale myslím, že to tak asi bude. V české Wikipedii funguje tzv. Panel referencí, ve slovenské, pokud vím, nic takového nemají, takže je potřeba reference vkládat manuálně, respektive za použití referenčních šablon, viz návod tady. --Byrnjolf 14. 11. 2013, 16:18 (UTC)