Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Jundorf unterm Spielberk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele OJJ

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Elo (plemeno psa). Bohužel obsahuje nevyhovující strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu a případně i kontrolu odborné terminologie a obsahové správnosti. Pokuste se prosím upravit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Hello, thank you for adding the article Elo (plemeno psa). Unfortunately, the text is an automated translation of insufficient quality. Please do not use automated translations. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 4. 5. 2022, 08:53 (CEST)Odpovědět

Jsem puvedem nemec a manzelka soudni prekladatelka. Rucim za spravnost prekladu. Umim to lepe posoudit, nez neaka KI. Kdyz automaticky preklad je spravny, proc bych ho menil?
Martin Krause --Jundorf unterm Spielberk (diskuse) 4. 5. 2022, 08:56 (CEST)Odpovědět
Protože čeština má jiné přepisy názvů (Chow-Chow > Čau-čau), jakož i jiný sloh a větnou skladbu (jde o flektivní jazyk, na rozdíl od německého jazyka). Z tohoto pohledu je potřeba učesat především historii. Nestojím o smazání článku a zkusím text co nejdříve vyladit, nedoporučuji ale nějak hromadně importovat neupravené strojové překlady. OJJ, Diskuse 4. 5. 2022, 09:21 (CEST)Odpovědět
Dobre, souhlasim, manzelka linguistka mi vysvetlila flektivni jazyk. upravime text asap.
Dekuji za zvyseni kvality clanku.
Martin Krause --Jundorf unterm Spielberk (diskuse) 4. 5. 2022, 09:29 (CEST)Odpovědět
Říkám, rád s tím pomůžu. Ne třeba okamžitě teď dopoledne, ale podívám se na to.
Přidávám jinak uvítací letáček.
Wikikytička na uvítanou Vítejte na české Wikipedii!

Dobrý den! Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám přečíst si na úvod některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik základních rad:

Další informace najdete na portálu Wikipedie. Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se Vám přispívání bude dařit.


Do you speak English? Please see the welcoming message in English.Говорите по русски? Прочитайте сообщение на русском.Sprechen Sie Deutsch? Lesen Sie Begrüßungsnachricht in Deutsch.¿No hablas checo? Ve la mensaje de bienvenida en español.Bạn có nói được tiếng Việt không Kiểm tra tin nhắn chào mừng bằng tiếng Việt.


OJJ, Diskuse 4. 5. 2022, 09:31 (CEST)Odpovědět