Diskuse s wikipedistou:Jiri.stockmann

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Dezidor 15:14, 31. 1. 2008 (UTC)

Chtěl bych vás poprosit, abyste vždy přidával na stránky také odkazy na cizojazyčné wikipedie (tzv. interwiki) a pokud čerpáte z anglické wikipedie, pak i šablonu {{překlad|en|název anglického článku}}. Díky, pokud máte otázky, zde se ptejte. S pozdravem --Vojtech.dostal 18:40, 31. 1. 2008 (UTC)

Díky za upozornění, úplně jsem na interwiki zapomněl, pro příště se polepším. Měl bych dotaz z jiného soudku - když si chci založit svoji stránku uživatele a krom jiného si tam dát nějaké ty charakteristiky s ikonama (např. jaké jazyky člověk ovládá apod.), tak to se dá sehnat kde? Je na to nějaká šablona?--Jiří Stockmann 20:02, 31. 1. 2008 (UTC)

Dobrý den, základní informace najdete na stránce Wikipedie:Uživatelská stránka. Ukázkovou uživatelskou stránku najdete zde: Wikipedista:Příklad - odtud se můžete inspirovat. Jazykové šablonky najdete na stránce Wikipedie:Babylón.
Příště prosím takové dotazy pište do diskuse Wikipedie:Pod lípou. Na Vaší diskusní stránce si jich nikdo nemusí všimnout. S přáním úspěchů s uživatelskou stránku -- Mercy (|Ω) 20:16, 31. 1. 2008 (UTC)