Diskuse s wikipedistou:Jan Luxemburk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Vlajkový důstojník
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

váš text o jachtingu, který jste dal do kategorie jsem smazal. Správně je v článku: Jachting. --Li-sung 17:12, 21. 8. 2005 (UTC)

Zdravím.

Děkuji za váš příspěvek na téma admirál, ale musím Vás upozornit, že Kategorie nejsou články, ale jen jakési poloautomatické seznamy. Obvykle se do nich dává maximálně text za účelem definice, co do kategorie patří. Váš text o admirálovi jsem přesunul do nového článku admirál a upravil jej (prosím skoukněte ho). Dále Vás chci upozornit, že námořní hodnosti jsou zvlášť v Kategorii námořní hodnosti.

Děkuji za pochopení... Cinik 09:49, 28. 8. 2005 (UTC)

Milý kolego, váš příspěvek o včelách jsem musela odstranit, protože jste ho vložil do kategorie a do kategorie se takovéhle texty nepíšou. Pokuste se prosím prostudovat nápovědu a teprve potom editovat. Pokud máte nějaké otázky, obraťte se na nějakého zkušenějšího wikipedistu. Můžem to třeba zkusit tak, že článek o včelách vytvoříme znovu společně. Vy vložíte text (ten původní by se musel stejně komplet předělat, takže zkuste napsat nový, podle nějakého staršího zoologického článku, aby byl aspoň z části správně strukturovaný) a já vám pak pomůžu s jeho definitivní úpravou. Je to nejlepší způsob, jak se naučit editovat. Doufám, že Vám taková spolupráce bude vyhovovat a brzy se naučíte jak psát články do wikipedie a pomůžete nám ji rozšířit. --Karakal 06:14, 1. 9. 2005 (UTC)

P.S.: Tak koukám, že podobný problém jste měl už víckrát. Jestli vám něco není jasné, klidně se zeptejte.

Děkuji za projevenou důvěru, odpovím Vám zatím tady. Dívala jsem se na historii Vaší stránky a máte pravdu, ten text tam byl vložen anonymním uživatelem, takže není problém to smazat. Můžete si vybrat, jestli vám to mám jako správce smazat úplně, nebo jestli si jenom vymažete text a dáte si tam něco o sobě. Včelu sem odmázla z kategorie, a její existenci jakožto samostatného článku jsem objevila až dodatečně. Špatně je především to, že není jasné, jestli jde o článek k celému rodu, nebo jen druhu včela medonosná, ale to se časem srovná. U Vás je největším problémem to, že neovládáte formátování textu. Odkazy na nápovědu máte nahoře v tom uvítacím rámečku, ale jedna důležitá věc, wiki ignoruje jednoduchý enter. Pro nový odstavec musíte udělat dva a pro seznamy se používá na začátku řádku * . Pokud chcete začít nový řádek a přitom nechcete mít tu mezeru mezi odstavce, použijete standartní html tag <br />. To, že uvedené věci nepoužíváte, je ten důvod, proč se vám vždycky všechno shrne do jednoho chumlu, i když v editačním okně to vypadá správně.
Nové heslo můžete editovat tak, že ho dáte do vyhledávacího okénka a když ho nenajde, tak Vám nabídne mimo jiné možnost ho založit.
Na kolegu -jkb- se nezlobte, ono toho na nás bylo v poslední době moc, já byla při komunikaci s Vámi opatrná mimo jiné proto, že jsem nedávno dostala vynadáno, že jsem byla na jednoho anonymního uživatele moc přísná ;).
--Karakal 06:14, 2. 9. 2005 (UTC)
P.S: Klidně se ptejte mě i nadále, ale já teď budu 14 dní spíš různě poletovat a na internetu budu jen občas, takže bych vám doporučila buď diskusní stránku (klidně moji, nebo Vaši), nebo Wikipedie:Potřebuji pomoc. Napíšete-li to kamkoliv na Wikipedii Vám mohou poradit i ostatní, ale otázky, které mi přijdou mailem by mohly na zodpovězení čekat mnohem déle.

Vlajkový důstojník[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Vlajkový důstojník. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 13. 3. 2016, 12:49 (CEST)Odpovědět