Diskuse s wikipedistou:JanBlanicky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele JanBlanicky v tématu „Zveřejňování osobních údajů

Hudební žánr[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Hudební žánr. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Okino 1. 2. 2011, 17:29 (UTC)

Hedbní žánr a hudební styl[editovat zdroj]

Dobrý den, Děkuji, že jste se ozval. Na wikipedii se věnuji hlavně kategorizaci, protože na nic pořádnějšího nemám čas a odvahu. Tak jsem se také dostal k třídění kategorií Kategorie:Hudební žánry a Kategorie:Hudební styly. V těchto kategoriích je opravdu zmatek a každá odborná ruka dobrá. Pro začátek bych potřeboval vědět jak se liší žánr od stylu. Ideální by bylo, kdyby jste takovou informaci mohl najít v nějaké odborné literatuře, ať se máme o co opřít.--Fafrin 10. 2. 2011, 20:25 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Ahoj (snad si můžeme tykat; pokud nechceš, napiš to), máš asi rád hudbu (alespoň podle některých tvých editací), nechtěl by jsi třeba nominovat nějaký článek na portále hudba již na červenec (zde), nebo hlasovat pro nějaký na červen (zde). Na červen byli nominovány tyto články: The Beatles, Kytara, Bon Jovi, Heavy metal, U2 a Antonín Dvořák. Pokud by jsi chtěl, můžeš se tam pravidelně každý měsíc podívat, protože ten článek je na hlavní straně portálu vždy jeden měsíc a na další měsíc je vybrán zase další. V současné době je na hlavní straně portálu článek Pink Floyd. Chceš-li, tak hlasuj, nominuj a pokud chceš, občas tam koukni. Já tam dělám ty výročí. Zdraví Tě Marek Koudelka; 24. května 2011, 16:10 (UTC)

Zveřejňování osobních údajů[editovat zdroj]

Dobrý den, zveřejňování osobních údajů je na Wikipedii těžký prohřešek, za který hrozí zablokování. Berte to příště v úvahu. --Vojtěch Dostál (diskuse) 25. 11. 2014, 17:20 (CET)Odpovědět

Fuj, to jsem se viděsil (podle vzoru encyklopedicky významného článku o Taťkovi Šmoulovi - "pochital") JanBlanicky (diskuse) 25. 11. 2014, 18:32 (CET)Odpovědět