Diskuse s wikipedistou:Jakubhouzvicka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456 21. 11. 2010, 11:09 (UTC)

Knižní databáze[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Knižní databáze. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Mercy 22. 11. 2010, 10:51 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 22. 11. 2010, 10:53 (UTC)

Re:Spam a významnost[editovat zdroj]

U některých stránek jsem vložil odkazy, protože jsem přesvědčen, že by mohli lidem na dané konkrétní stránce pomoci. Třeba na stránku Knihovna (http://cs.wikipedia.org/wiki/Knihovna_(instituce)) jsem vložil odkaz, protože když už někdo hledá informace o knihovnách je hodně pravděpodobné, že si je bude chtít i vyhledat. Z toho důvodu bych to v žádném případě neviděl, jako spam. Všechny externí odkazy jsou přeci propagace, spíš by mělo být kritériem kvalita poskytovaného obsahu.

Významnost a obsah článku Knižní databáze v blízké době doplním.

Žádný z odkazů, ať už u knih, či osobností, nesplňuje podmínky doporučení. Nejen, že Vaše stránky neobsahují nic nad rámec toho, co by se mělo zařadit přímo do článku na Wikipedii, pokud by měl rozsah a úplnost nejlepšího článku (vizte bod 1.), ale obsahují méně informací, než články zde, čili jsou pro Wikipedii nepřínosné. Pro propagaci Knižní databáze tedy použijte nějaký reklamní prostor, ne Wikipedii. Díky za pochopení. --Tlusťa 22. 11. 2010, 11:15 (UTC)