Diskuse s wikipedistou:Henry Psanec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný večer! -- Mercy (|Ω) 20:35, 9. 3. 2008 (UTC)

--Henry Psanec 22:12, 9. 3. 2008 (UTC) Díky, nápodobně.

Povolení k obrázkům v OTRS[editovat zdroj]

Ahoj, do OTRS došlo prohlášení týkající se obrázků Emila Juliše včetně obrázků samotných. Je potřeba je ale nahrát na Commons. Máš je, abys je mohl nahrát, nebo ti je mám přeposlat? -- Mercy (|) 16. 2. 2009, 17:23 (UTC)

Ahoj. Měl jsem za to že už je to ověřeno a zaarchivováno? Pokud se pletu (těm licencím moc nerozumím), nemám OTRS účet, můžu to tam nahrát i bez něj? Jestli to jde, tak mi to prosím přepošli, a nebude-li tě to obtěžovat, napiš mi kam mám co poslat. Díky! --Henry Psanec 16. 2. 2009, 21:00 (UTC)

Aha, tak pokud se to už jednou vyřešilo, tak to nech plavat. Jsem se na ten mail znovu díval a vypadá to, že mi jej přeposlali z Commons, zjevně nějaký ztracený či co... Pěkný den! -- Mercy (|) 16. 2. 2009, 22:36 (UTC)

Je to možné - či spíš - doufám, že je to v pořádku, protože obrázky jsou tam a OTRS bylo ověřeno. Díky a dobrou noc či hezký den. --Henry Psanec 16. 2. 2009, 22:45 (UTC)

Novoslovienskij jazyk[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Novoslovienskij jazyk. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Harold 18. 9. 2010, 22:33 (UTC)