Diskuse s wikipedistou:HHrad

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Gumruch v tématu „Pavel Fischer

VN Hradiště[editovat zdroj]

Díky za informaci, o protokolu z roku 2010 jsem nevěděl. Založím zvlášť článek pro plánovanou přehradu Hradiště. --HHrad 31. 12. 2013, 15:28


Dobrý den, VN Soběnov (též VN Hradiště) stojí u Soběnova, ale nová VN Hradiště má být u Benešova nad Černou, v místech kde je dnes Kancléřský rybník a okolí. Více v dokumentu ministerstva zemědělství (1). --Freibo (diskuse) 30. 12. 2013, 21:08 (UTC)

Vodní nádrž Babí[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Vodní nádrž Babí. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 31. 12. 2013, 15:07 (UTC)

Vodní nádrž Bednárec[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Vodní nádrž Bednárec. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 1. 1. 2014, 13:11 (UTC)

+ Vodní nádrž Fořt, Vodní nádrž Hlubocká Pila, Vodní nádrž Hořička

Prosím, nezakládejte dále články v této zcela minimalistické podobě, která není na Wikipedii považována za vhodnou. Ideální bude, když již založené články doplníte o pár dalších informací, stačily by tři, čtyři věty. V současné podobě takovéto články nenabízí vůbec žádnou informaci navíc oproti tabulkovému záznamu na stránce Seznam přehradních nádrží v Česku. --Harold (diskuse) 1. 1. 2014, 13:18 (UTC)

Obce na Slovensku[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Bacúrov. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Totéž se týká obcí Bačkovík, Breziny a Bzovská Lehôtka. Pro připomenutí odkazuji na můj vzkaz výše z 1. ledna tohoto roku, je to velmi podobná situace. -Harold (diskuse) 7. 4. 2014, 14:44 (UTC)

---

Dobrý den, omlouvám se za neúplné články, ale u obcí jsem přesně vycházel ze slovenské verze. Myslel jsem, že to projde i zde na české wiki. Zkusím najít nějaké bližší informace. Za články z ledna se dodatečně omlouvám, uznávám, že nestály za nic. HHrad

Pavel Fischer[editovat zdroj]

Nevkládejte již laskavě fotky, ke kterým nevlastníte autorská práva a které budou z Commons smazány. Vaše vysvětlení na Commons je irelevantní, většina správců ho tam (kvůli jazykové bariéře) ani nepochopí. Pokud uploader není evidentně autorem a na zdrojové stránce není viditelně uvedena kompatibilní licence, je povinností uploadera dodat do OTRS potvrzení, že autor souhlasí se zveřejněním pod svobodnou licencí (a ústní souhlas neplatí). Je potřeba si uvědomit, že zde nejde o nějaké „ilustrování wikičlánků“. Commons je úložiště svobodných souborů pro jakékoliv, i komerční využití. Archivované potvrzení je tedy potřeba, aby soubor mohl v budoucnu kdokoliv bez obav použít. Děkuji za pochopení. — Gumruch (disk.) 28. 12. 2017, 00:20 (CET)Odpovědět