Diskuse s wikipedistou:GizelQ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Auvajs v tématu „Zdroj editace článku Josef Toufar

Dobrý den, váš přesun jsem revertoval, protože zde píšeme názvy článků bez a.s., s.r.o. a podobně. Tuto informaci ale můžete uvést do článku, pokud tam ještě není. Díky za pochopení. S pozdravem --Mercy 4. 2. 2010, 11:23 (UTC)

Dimitrij Medveděv[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Thomas999 29. 5. 2010, 19:13 (UTC)

Rodný dům mistra Jana Husa[editovat zdroj]

Nechápu jak můžou napsat že rodný dům mistra Jana Husa byl postaven v roce 1616 když mistr Jan Hus se narodil kolem roku 1370 ? Nepřipadá vám to poněkud zvláštní ? To by ten dům byl postaven 246 let potom co se narodil ? Opravte to prosím nějak !!!!!!!!!!!!!








Děkuji vám

Boris Rösner[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Boris Rösner, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.csfd.cz/tvurce/1520-boris-rosner/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 26. 6. 2015, 08:18 (CEST)Odpovědět

Zdroj editace článku Josef Toufar[editovat zdroj]

Dobrý den, můžete prosím udat zdroj této editace? Kromě toho, nevím, zda je vůbec vhodné tyto celkem podružné detaily vkládat. --Auvajs (diskuse) 26. 6. 2015, 10:37 (CEST)Odpovědět

Actapublica.eu