Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Dreil

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Zdravím. Pokud překládáte články z anglické či jiné Wikipedie, dejte na konec přeloženého článku šablonu {{Překlad|kód jazyka|jméno článku na cizojazyčné Wikipedii}} (tedy například {{Překlad|en|San Angeles}}). Díky. --Japo ¿ 12:23, 12. 8. 2007 (UTC)


Nemám moc času sedět u internetu, protože musím chodit do netkavárny. Mohl by mi někdo poradit jak vytvořit jednoduchou tabulku o čtyřech položkách, kde by byl český název knihy, originální název, odkaz na předchozí knihu a odkaz na následující knihu. Moc děkuju za rady. --Dreil 18:30, 16. 8. 2007 (UTC)

Zdravím, rád bych se zeptal, zda budete pokračovat v psaní rozpracovaného článku o knize "Biggles - návrat velbloudích stíhaček", a dalších knihách z této série. Některé z těchto knih jsem také četl, a tak bych je mohl zpracovat. Zatím jsem doplnil infobox se základními infor. --Zipacna1 15:17, 7. 7. 2008 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku City of Government. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Daniel Baránek 6. 12. 2008, 09:50 (UTC)