Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Bruckner~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Děkuji Vám za informace v článku Jaromír Krosch. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Ještě Vám sem vložím na uvítání místo chleba a soli letáček se základními informacemi o Wikipedii pro přispěvatele. Hodně zdaru! --Luděk 12:35, 4. 1. 2008 (UTC)

--Luděk 12:35, 4. 1. 2008 (UTC)


Už jsem tam přidal odkaz na katalog Národní knihovny, kde je Krosch zastoupen, snad to bude stačit pro ověření základních faktů. Kdybyste měl nějaké dotazy nebo problémy, tak mě klidně kontaktujte na mé diskusní stránce. Hodně úspěchů!--Ioannes Pragensis 13:11, 4. 1. 2008 (UTC)

Přidávání obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den, odpovídám na Váš dotaz "Pokud by to slo, mohl byste vlozit k heslu obrazky? Poslal bych vam je emajlem. Autorem fotografii jsem ja, jsou to vetsinou reprodukce."

Pokud je mi známo, je to trochu problém s fotkami děl umělců, kteří žijí nebo umřeli relativně nedávno, protože na jejich práce ještě existuje copyright. Wikipedie je přitom založena na tom, že veškeré materiály v ní by pokud možno měly být volně šiřitelné za podmínky licence GFDL nebo mírnější. Přečtěte si prosím Wikipedie:Souhlas s použitím díla na Wikipedii.

Co se týče technické stránky nahrání fotek, tak v tom Vám samozřejmě rád pomohu. Mohl byste to zkusit i Vy sám, návod je na Nápověda:Obrázky. Pokud si na to ale ještě netroufáte, tak mi je pošlete e-mailem za předpokladu, že je jejich právní status „čistý“.

Přeji Vám hezký den a hodně úspěchů na Wikipedii.--Ioannes Pragensis 20:35, 4. 1. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:26 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:55 (CEST)