Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Bohy.b4

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. -- Mercy (|Ω) 21:59, 26. 3. 2008 (UTC)

Ondřej Boháč[editovat zdroj]

Ahoj, prosím nezakládejte znovu článek o sobě v hlavním jmenném prostoru. Wikipedie je encyklopedie, pro vyznání lásky prosím použijte servery k tomu určené. Díky :) --Tlusťa 21:59, 26. 3. 2008 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. -- Mercy (|Ω) 20:09, 27. 3. 2008 (UTC)

Ok, díky, začínám. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Bohy.b4 (diskusepříspěvky)

Podezření na copyvio[editovat zdroj]

Vznesl jsem podezření, že Vámi vložené informace ve článku Radimovice u Želče jsou odněkud opsané. Prosím, dejte nám vědět odkud je máte a zda k nim vlastníte autorská práva. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den -- Mercy (|Ω) 20:20, 27. 3. 2008 (UT

Omlouvám se, ale začínám na wikipedii, tak nevím, kam mam napsat kdo je autorem a zdroj. Autorem tohot článku jsem já osobně. Vypracoval jsem ho v roce 2004 jako seminární práci na téma Rodná vesnice. Tenkráte jsem informace čerpal z archivu, z vesnického deníku a z informacích od pamětníků. To vše se svolením starostky obce Jany Hnojnové. Děkuji -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Bohy.b4 (diskusepříspěvky)

Děkuji Vám za vskutku rychlou odpověď. Šablonu ze stránky můžete klidně odstranit a vrátit tam Váš text, který naleznete v historii článku. Bude ale potřeba jej upravit, aby splňoval standardy Wikipedie (rozdělit na odstavce, doplnit odkazy, upravit styl atd.). K tomu Vám přikládám níže uvedený informační leták:

Budete-li mít jakékoli další dotazy, obraťte se prosím na mne do mé diskuse. S pozdravem -- Mercy (|Ω) 20:49, 27. 3. 2008 (UTC)