Diskuse s wikipedistou:AnairaM

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Gertasik 10. 7. 2011, 14:43 (UTC)

Petr Ševčík[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Petr Ševčík. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --aleš/ALu 11. 7. 2011, 08:41 (UTC).

prosím neodstraňuj šablonu před doložením významnosti. --aleš/ALu 11. 7. 2011, 08:41 (UTC).
Mariano, který bod z šesti uvedených v Wikipedie:Významnost (hudba)#Hudební skupiny a interpreti splňuje PŠ? --aleš/ALu 11. 7. 2011, 09:07 (UTC). ps. diskutuje se na diskuzních stránkách nikoli na osobních.

Petr Ševčík[editovat zdroj]

Ahoj, viděl jsem, že jsi měla trochu trable s tím článkem, tak jsem ti trochu vypomohl, opravil chyby, trošku to předělal do místního encyklopedického stylu... A dal jsem tam pár zdrojů, které se mi podařilo najít. Tam kde ti svítí "zdroj?" jsem vypíchnul nějaké informace, které by nějaký zdroj potřebovaly, ale žádný jsem nenašel, to asi budeš mít v malíku ty, když jsi ten článek psala ;-) Přečti si WP:Reference, tam se dozvíš, jak na to. Kdyby jsi potřebovala s čímkoli pomoc, tak se na mě můžeš obrátit na mé diskusní stránce. Tak ať se ti tu na Wikipedii líbí a snad jsem ti aspoň trochu pomohl, --Gertasik 11. 7. 2011, 09:14 (UTC)

The Creeps[editovat zdroj]

Pokud budete nadále odstraňovat šablony z článku, bude Vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení. --Harold 12. 7. 2011, 22:17 (UTC)