Diskuse s wikipedistou:90.178.252.213

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pavel Cieslar[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pavel Cieslar. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel (diskuse) 7. 3. 2012, 13:42 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Pavel Cieslar, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 7. 3. 2012, 16:20 (UTC)

P. S. Prosím, zda byste mohl ten článek co nejdříve rozšířit, protože pokud nedojde do týdne k jeho rozšíření, bude některým ze správců smazán, což by byla škoda. Děkuji za pochopení.

Opavská OA[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte prosím nerelevantní odkazy do článků, Wikipedie není webový rozcestník. Oficiální stránky jedné školy v Opavě nikterak nerozšiřují téma článku v encyklopedické sféře. Díky za pochopení. S pozdravem --Mates (diskuse) 8. 12. 2013, 19:34 (UTC)