Diskuse s wikipedistou:85.71.34.95

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 14:04, 27. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Plíseň hlavičková. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Horst 13:41, 27. 1. 2007 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Salmonelóza. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Horst 14:04, 27. 1. 2007 (UTC)

To se týká i článku Yersinia pestis a dalších, prosím přečtěte si informace v nápovědě , o tom jak alespoň má vypadat encyklopedický článek, nebo alespoň pahýl. Nezakládejte zde jedno nebo dvouvěté definice! Pokud je totiž nikdo nerozšíří budou opravdu nejpozději po týdnu smazány. --Horst 14:14, 27. 1. 2007 (UTC)

subpahýly[editovat zdroj]

Dobrý den, koukám na to, jak sypete z rukávu kratičké textíky o plísních, chorobách a pod. Tyto články rozhodně neodpovídají tomu, jak má takový článek vypadat. Projděte se, prosím, po Wikipedii, než budete v psaní pokračovat. Méně je někdy více. Tedy méně lepších článků a ne desítky sypané z rukávu. Děkuji za pochopení. --Karakal 14:34, 27. 1. 2007 (UTC)