Diskuse s wikipedistou:85.70.29.53

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Horst

Článek Miloš Chudý, který jste nedávno napsali, nejspíš nesplňuje všeobecně uznávaná kritéria pro začlenění životopisů. Pravděpodobně byl také již označen jako vhodný ke smazání nebo přímo smazán. Nepropadejte panice. Jestliže…

  • …si přejete vytvořit historický či chronologický záznam o své existenci, můžete si vytvořit svou vlastní stránku na některém z mnoha českých nebo zahraničních freehostingů.
  • …se snažíte sestavit si rodokmen, můžete tak učinit na WikiTree.org (ale prosím nekopírujte jednoduše obsah, pokud nejste přímo jeho autorem, tamní licenční podmínky jsou odlišné od Wikipedie).
  • …jste nebo se chcete stát plnohodnotným přispěvatelem české Wikipedie, můžete se představit na své uživatelské stránce (Wikipedista:85.70.29.53), kam můžete umístit informace o sobě, včetně své biografie.
  • …si opravdu myslíte, že osoba, o níž jste psali, je dostatečně významná, napište níže prosím argumenty pro její významnost.

Děkujeme a vítejte na Wikipedii! Pokud se daná věc vyřeší, můžete bez problémů toto oznámení smazat.--Hrhr2 (diskuse) 27. 7. 2013, 20:20 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Sexování. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 8. 4. 2015, 21:03 (CEST)Odpovědět