Diskuse s wikipedistou:83.240.29.12

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky za Vaše příspěvky o Zeměploše. Chtěl bych Vás ale poprosit, abyste přibrzdil(a) s vkládáním nových článků a raději věnoval(a) pozoronost jejich úpravě do podoby vhodné pro Wikipedii. Pomohou Vám v tom zejména stránky Jak vytvořit článek, Vzhled a styl, Interwiki, Kategorie. Články by měly mít přinejmenším takovou úpravu jako Smrť. Když ji nemají, musí přijít někdo a dát si kus práce s úpravou, což je ve wiki v pořádku, ale ve velkém množství je to trochu nuda, proto je lepší, když to autor článku dělá sám. Děkuji za pochopení, těším se na spolupráci! Máte-li otázky, směle se ptejte na mé diskusní stránce. --Egg 09:43, 14. 3. 2006 (UTC)

Reagujte na mou výzvu, prosím. Zakládáte další stručná a nesprávně formátovaná hesla, přičemž například Leonardo da Quirm, Smrťova říše, Zuzana Sto helitská ještě nikdo neupravil. Bylo by fajn, kdybyste je Vy sám upravil podle vzoru Albert (Zeměplocha). Šlo by to? Děkuju. --Egg 08:33, 15. 3. 2006 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --egg 06:35, 29. 5. 2006 (UTC)