Diskuse s wikipedistou:45.159.116.250

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 měsíci od uživatele V0lkanic v tématu „Říjen 2023
Tuto IP adresu, 45.159.116.250, používá ZŠ Rýmařov, Jelínkova a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Dobrý den. Děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Augmentativní a alternativní komunikace fungoval a byl posléze vrácen zpět. Pokud k tomu nemáte nějaký legitimní důvod, neodstraňuje prosím obsah již existujících stránek na Wikipedii. Jestliže takový důvod existuje, uveďte jej do shrnutí editace. Pokud si editaci chcete nanečisto vyzkoušet, využijte k tomu pískoviště. Pokud se chcete dozvědět něco víc o přispívání do Wikipedie, navštivte stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Tengoblinekcz (diskuse) 18. 5. 2022, 13:12 (CEST)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Augmentativní a alternativní komunikace, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Tengoblinekcz (diskuse) 18. 5. 2022, 13:15 (CEST)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Augmentativní a alternativní komunikace, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Tengoblinekcz (diskuse) 18. 5. 2022, 13:17 (CEST)Odpovědět

Severní Irsko[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Severní Irsko, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 17. 3. 2023, 12:08 (CET)Odpovědět

Říjen 2023[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze vrácen zpět. Pokud k tomu nemáte nějaký legitimní důvod, neodstraňuje prosím obsah již existujících stránek na Wikipedii. Jestliže takový důvod existuje, uveďte jej do shrnutí editace. Pokud si editaci chcete nanečisto vyzkoušet, využijte k tomu pískoviště. Pokud se chcete dozvědět něco víc o přispívání do Wikipedie, navštivte stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --V0lkanic (diskuse) 10. 10. 2023, 13:08 (CEST)Odpovědět