Diskuse s wikipedistou:213.151.89.102

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tato IP adresa byla zablokována, neboť se jedná o anonymní či otevřený proxy server. Editování Wikipedie je z takových proxy serverů zakázáno. Zvažte prosím body uvedené níže a pokud si stále přejete přispívat do Wikipedie zpoza podobného proxy serveru, pošlete e-mail na info-cs zavináč wikimedia tečka org (info-cs@wikimedia.org) a váš případ bude zvážen.

  • Pokud se pouze obáváte, že by vaše IP adresa byla veřejně zobrazena, doporučujeme vám založit si účet a přihlásit se, což drasticky sníží počet osob, které jsou schopny zjistit vaši IP adresu.
  • Pokud je vaše osobní situace natolik vážná, že je pro vás editování Wikipedie pod vaší IP adresou nebezpečné, doporučujeme vám přestat do Wikipedie přispívat.
  • Pokud jste nevěděli, že editujete zpoza takové proxy, vy nebo váš poskytovatel internetového připojení máte pravděpodobně chybně nastavený či zavirovaný systém, takže nevědomky fungujete jako otevřený proxy server. Pokuste se prosím opravit tuto bezpečnostní chybu.

This IP address was blocked, because it is open proxy. Editing from these proxies is forbidden. If you need to edit from open proxy, or you think it was not true, please contact administrators at info-cs at wikimedia dot org (info-cs@wikimedia.org).


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Československá anarchistická federace. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 21:43, 27. 1. 2007 (UTC)

Vlajka a znak tam nepatří, neboť republice bylo zakázáno ústavním soudem BiH tyto symboly používat, viz moje diskuzní stránka, kde je to vysvětleno. --Aktron (d|p) 19:54, 1. 2. 2007 (UTC)


Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Tlusťa 21:42, 21. 3. 2007 (UTC)

Dobrý den, prodloužil jsem vám zablokování. Propagační weby nemají v externích odkazech co dělat. Do externích odkazů patří odborné weby, kde je jasné, kdo za ním stojí, a kde je jasné, že příslušní lidé mají příslušnou odbornou erudici (politolog, historik, právník). Weby s pochybnou důvěryhodností, u kterých není jasný jejich kredit, a navíc jsou vyloženě propagandistické na wikipedii nepatří. Mezitím, co budete blokován si prosím pročtěte wp:důvěryhodné zdroje, obzvlášť pasáž "Pozor na falešné autority". Pokud totiž není jasné, kdo za těmi stránkami stojí, jak si můžeme být jisti, že ne právě třeba Vy. A to byste pak ve svých článcích "ověřoval" svůj text sám sebou. Takto to možná funguje na propagandistických stránkách, ale na wikipedii ne. Jinak pro vaši informaci - nemám nic proti Srbům. Proti propagandě však ano. --Daniel Baránek 07:58, 7. 2. 2008 (UTC)