Diskuse s wikipedistou:194.228.44.146

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Martin J. Němeček v tématu „RM systém

Děkuji Vám za informace v článku RM-SYSTÉM. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sumivec 27. 8. 2008, 15:59 (UTC)


Děkuji Vám za první informace v článku Obchodník s cennými papíry. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 27. 8. 2008, 17:01 (UTC)

P.S.: Prosím přestaňte opakovaně vkládat odkazy na záložnu FIO, považujeme to za spam.


Děkuji Vám za informace v článku EasyClick. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sumivec 27. 8. 2008, 17:32 (UTC)

RM-SYSTÉM[editovat zdroj]

Děkuji vám za informace k RM-SYSTÉMU. Chtěl jsem vás však požádat, zda-li byste se nejprve nechtěl(a) naučit, jak se edituje. Pročtěte si prosím nápovědu pro nováčky na hlavní stránce wikipedie. Díky a přeji pěkný večer. --Krvesaj 27. 8. 2008, 17:34 (UTC)

EasyClick[editovat zdroj]

Nepřidávejte prosím do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 28. 8. 2008, 07:30 (UTC)

Hana Connor[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Hana Connor. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit.--Faigl.ladislav slovačiny 23. 6. 2009, 17:06 (UTC)


Dobrý den, chtěl bych Vás upozornit, že při přispívání na Wikipedii není třeba používat parametr <br />, jak je tomu v HTML, stačí pouze odentrovat nový řádek jako v běžném textovém editoru a před zobrazením stiskonout tlačítko Ukázat náhled pro kontrolu změn. V seznamech podobných jako ve výše uvedeném článku používáme odrážky, které jsou v kódu zastoupeny hvězdičkou: *. Díky, --Ria 24. 6. 2009, 16:58 (UTC)

Spam - poslední varování[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 7. 7. 2009, 07:45 (UTC)

RM systém[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku RM-SYSTÉM. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Martin J. Němeček (diskuse) 23. 10. 2022, 19:13 (CEST)Odpovědět