Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:188.122.202.96

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Ajrocket1
Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Ajrocket1 (diskuse) 9. 9. 2021, 16:11 (CEST)Odpovědět

Nezlobte se, ale o nesmysly/vandalismus se nejednalo. Naopak o změnu upravující nevyváženost článku. Podívejte se prosím na komentář ke změně, ten ji vysvětluje.
Pokud se neztotožňujete s komentářem, přikládám další vysvětlení.
  • Zelená barva v našem kulturním kontextu značí volno, bezpečí..., zatímco červená varování... Samotné možnosti ale žádnou asociaci nést nemají. Jedna zastupuje jednu část společnosti, druhá druhou. Nehledě na naše osobní preference.
  • Změna byla založena na rešerši ostatních článků Wikipedie. Ve vzorku nižších desítek náhodných článků obsahujících výsledky voleb, referend, statistických údajů... jsem nenašel jediný, který by používal barvy pro reprezentaci možností.[1] Už to je nekonzistencí. Ta by se na Wikipedii neměla vyskytovat. První řádek Wikipedie:Vzhled_a_styl uvádí: Tato stránka popisuje doporučený vzhled a styl článků na české Wikipedii. Má za úkol ukázat základní pravidla jejich psaní a typografického zpracování. Všichni čtenáři ocení konzistentní styl a jednotnou úpravu všech článků.
Nebude-li zamítnutí odůvodněno, budu požadavek eskalovat. Wikipedie je a má být objektivní platformou. Děkuji za pochopení. --188.122.202.96 9. 9. 2021, 23:07 (CEST)Odpovědět
Editace Vám byla odstraněna mnou a ještě jedním kolegou, myslím, že to naprosto stačí k pochopení, že ona editace byla nevyžádaná a zbytečná. Děkuji za pochopení. Zdraví --Ajrocket1 (diskuse) 10. 9. 2021, 06:51 (CEST)Odpovědět
  1. Kdybych nějaký takový článek našel, pokračuji dál v hledání pro stanovení poměru, takto jsem usoudil, že je to bezpředmětné.