Diskuse s wikipedistou:176.74.128.66

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Valdemar v tématu „Daniel Kahneman

Co je víc 5 nebo 0?[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. Wikipedie neslouží jako diskusní fórum nebo sociální síť. — Loupežník (diskuse) 3. 3. 2012, 14:59 (UTC)

Pravděpodobné porušení autorských práv[editovat zdroj]

Dobrý večer, vaše dnešní editace stránky Seznam dílů pořadu Osudové okamžiky jsem revertoval, protože namátkově vybrané delší i kratší texty jsem našel na různých místech na internetu. Pokud nejste jejich skutečným autorem ani nemáte (respektive nedodáte) souhlas autorů s jejich šířením pod svobodnou licencí, nemohou na Wikipedii zůstat. Děkuji za pochopení. --Milda (diskuse) 12. 5. 2012, 20:49 (UTC)

Wikipedie:WikiLáska[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. MiroslavJosef (diskuse) 1. 6. 2012, 13:50 (UTC)

Nenaříkej (Al S´fod)[editovat zdroj]

{

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Nenaříkej (Al S´fod), bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 8. 5. 2013, 14:59 (UTC)

Daniel Kahneman[editovat zdroj]

Dobrý den. Nepřidávejte prosím do článku externí odkazy, především se nedávají přímo do textu (na rozdíl od referencí), a nelze ani pominout, že Vámi vložené nefungují. --Valdemar (diskuse) 24. 4. 2016, 23:07 (CEST)Odpovědět