Diskuse k Wikipedii:Změna uživatelského jména/Uzurpace

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Vojtěch Veselý v tématu „Angličtina

JAn Dudík, Jirka O.: Wikipedie:Změna uživatelského jména jsem aktualizoval, ale co s touhle stránkou? Když nemáme žádného stevarda, tak může sloužit nejvýše pro zprostředkování. Možná by ji bylo lepší archivovat jako vzpomínku na doby, kdy bylo možné byrokraticky lokálně přejmenovávat. A případné českojazyčné poradenství s uzurpací provádět na stránce běžných žádostí. --Tchoř (diskuse) 17. 9. 2014, 21:20 (UTC)

Hm, otázka je, zda by tam neměl zůstat ten úvod. Totiž mezijazykově provázaný návod v angličtině pro stevardy, aby věděli, za jakých okolností cswiki považuje za povolené uzurpovat.--Tchoř (diskuse) 17. 9. 2014, 21:29 (UTC)

Archivujme všechny žádosti. Ze stránky pak bude návod jak na to, s výrazným odkazem na příslušnou stránku na metě. JAn (diskuse) 18. 9. 2014, 05:36 (UTC)

Angličtina[editovat zdroj]

Proč je tato stránka v angličtině? Kvůli pohodlnějšímu předávání informací stevardům? Aspoň by to tu mohlo být vysvětleno, případně bych žádosti povolil v češtině a přeložili už by si to byrokraté nebo další dobrovolníci (je li to vůbec třeba), je tu jen pár žádostí za rok. --Vojtěch Veselý (diskuse) 15. 1. 2019, 09:28 (CET)Odpovědět