Diskuse k Wikipedii:Žádost o opatření/DeeMusil

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
  1. Nejdriv spravce JAn odblokuje Musila se zduvodnenim ze s blokem souhlasi, ale ve jmenu vyssi spravedlnosti mel byt zablokovan i nekdo jiny
  2. Spravci doporuci G3ron1movy obratit se na ArbComem, ale ten se zdraha prijmout opatreni kvuli byrokracii spojene s nazvem stranky (Zoo verzus Arb)
  3. Okino oznami, ze poda navrhy, ktere sam podporuje a hned u prvniho sveho navrhu hlasuje proti
  4. Pote, co G3ron1mo doda 30 odkazu na DeeMusilovy hrube osobni utoky a DeeMusil ani na jeden, se vsichni arbitri shodnou ze konflitk je "slozity a oboustranny"
  5. Okino navrhuje, ze G3ron1mo a DeeMusil nesmi editovat clanky o kolejove doprave

Myslim, ze Monty Pythoni maji co dohanet :-) Franp9am (diskuse) 10. 7. 2012, 22:57 (UTC)

ad 2. Ne, to není jen název. Ve způsobu projednávání opatření a arbitráže je přímo nebetyčný rozdíl. Stačí se podívat na příslušná doporučení (Pravidla arbitráže, Arbitrážní proces, Žádost o opatření).
ad 3. Ne, nikdy jsem nenapsal, že podám jen návrhy, které sám podporuji.
ad 4. Osobní útoky nejsou pokaždé všechno...
ad 5. Ano, pravda. Děkuji za upozornění na toto hloupé přehlédnutí. (P.S. méně překlepů by slušelo i Vašemu příspěvku...) Okino (diskuse) 10. 7. 2012, 23:09 (UTC)
ad 4. Předpokládal bych, že arbitři si umí lecos přečíst i bez podání důkazů, kde jsem napsal, že budou dodány - a v rámci arbitráže budou... , tedy není se čemu divit...--DeeMusil (diskuse) 11. 7. 2012, 09:11 (UTC)