Diskuse k šabloně:Nevýznamné

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Rosenfeld~cswiki v tématu „Přeji Vám pěkný den...i v noci? :)

Týká se upozornění editací článku a ne jejich zakládání? Tak, jak jej použil např. kolega Wikipedista:Loupeznik zde po tomto revertu? Pak by se upozornění mělo odvolávat na stránky týkající se zdrojování. Stávající upozornění se odkazuje, podobně jako {{Významnost autor}}, na stránky řešící existenci samostatného článku.

Použití dále zamlžují podobné názvy {{Významnost}} a {{Nevýznamné}}, snad by byl vhodnější název této šablony něco jako {{Neověřeno autor}}.

Kromě toho stávající znění považuji pro hlavní cílovou skupinu – nezkušené editory – za nesrozumitelné, nevstřícné a výhružné a tím pádem za demotivující. --Matěj Orlický (diskuse) 23. 2. 2014, 13:00 (UTC)

Šablona se používá, mimo jiné, v případech, kdy někdo založí stránku typu "Franta Vopršálek je hudebník, na kytaru hraje od 7 let, v 9 letech založil vlastní skupinu.", která je samozřejmě následně smazána. Dalším příkladem použití šablony je opakované zakládání nějakého článku, který byl standardně označen {{Významnost}}, lhůta vypršela, byl smazán, avšak dotyčný se následně článek opakovaně pokouší založit znovu, aniž by byly dodány nějaké (nové nebo vůbec nějaké) zdroje. Proto je tu jakési tvrdší znění, tak to aspoň chápu já. --Harold (diskuse) 23. 2. 2014, 13:20 (UTC)
Možná tedy: Upozornění v případě uplatnění WP:Rychlé smazání namísto {{Významnost}}? A používat (obdobně) i pro údaj v článku, kdy se uplatní revert místo {{Doplňte zdroj}}?--Matěj Orlický (diskuse) 23. 2. 2014, 14:13 (UTC)

Text upozornění[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek nebyl dostatečně encyklopedicky významný, aby si zasloužil článek na Wikipedii, a byl proto smazán. Pokud se domníváte, že téma encyklopedicky významné je, doložte to nejméně dvěma dostatečně obsáhlými a věrohodnými zdroji, které o něm někdo nezávislý publikoval. Bez doložení významnosti bude znovu vložený příspěvek opětovně smazán. Děkuji za pochopení Matěj Orlický (diskuse) 1. 8. 2014, 11:47 (UTC)

Přeji Vám pěkný den...i v noci? :)[editovat zdroj]

Proč je na konci ta pitomá fráze Přeji Vám pěkný den? Ve 23:16 to vypadá hodně divně :-)--Rosenfeld (diskuse) 23. 7. 2016, 23:33 (CEST)Odpovědět

Smazal jsem to, proti tomu snad nebude nikdo protestovat.--Rosenfeld (diskuse) 23. 7. 2016, 23:49 (CEST)Odpovědět
Možná že to tam bylo proto, že den má 24 hodin a vaše operování s nocí je spíš úsměvné. Na druhou stranu mi to odebrání nevadí zase natolik, abych to revertoval. Příjemný zbytek dne přeje --Jan KovářBK (diskuse) 23. 7. 2016, 23:57 (CEST)Odpovědět
Ano, den má 24 hodin, ale ve 23:16 se lidé obvykle nezdraví přáním pěkného dne (alespoň ne způsobem, jaký byl použit v textu, příjemný zbytek dne je OK). V žádné další šabloně v kategorii se tato podivnost jako závěrečný pozdrav (Dobrý den je na začátku, ale tam to nevypadá tak nesmyslně) nevyskytuje.--Rosenfeld (diskuse) 24. 7. 2016, 00:30 (CEST)Odpovědět