Diskuse:Krupice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Neměla by mít tahle stránka link na FARINA místo na SEMOLINA na anglické wiki? Semolina se totiž dělá z tvrdé pšenice a v Česku ji téměř neseženete. Varhaníková 88.101.119.232 6. 6. 2011, 14:47 (UTC)

Návrh přesunu[editovat zdroj]

Navrhuji přesun v souladu s WP:Očekávaný název: Není důvod mít u významu, který si pod slovem krupice vybaví téměř každý, rozlšovač, zatímco nerozlišený název zaujímá relativně obskurní víska v Doupovských horách. Už takhle jsem prakticky polovinu "odkazuje sem" od vesnice musel poopravovat na potravinu. V situaci, kdy existují jen tyhle dva články, pociťuji dosavadní prioritu vesnice jako nevhodnou. Pokud by čl. existovalo více (tedy do hry vstoupil rozcestník), pak by rozlišovač potravina smysl měl, ale takto ne.

Ergo ves Krupice vymístit na Krupice (Okounov) a Krupice (potravina) šoupnout na nerozlišený název. Nějaké námitky? --Miaow Miaow (diskuse) 20. 5. 2013, 08:24 (UTC)

Souhlasím s výše uvedeným návrhem. Očekávaným významem rozhodně bude spíše potravina. --Vachovec1 (diskuse) 7. 6. 2013, 22:10 (UTC)